Velkommen til Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK

Velkommen til Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK

- Den mest sælgende ejendomsmæglerforretning i Roskilde Kommune - 10 år i træk

Vi er HENSRIK

Vi er HENSRIK

Har du spørgsmål kan du kontakte os lige her.

Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK

Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK

- Nøglen til en god handel!

skal du have solgt din bolig?

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Holdet bag HENSRIK

Velkommen til Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK!

Velkommen til Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK!

Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK er den mest sælgende ejendomsmæglerforretning i Roskilde Kommune og har været det siden 2011 – altså i 10 år. En position firmaet har opnået på kort tid, idet Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK blev etableret i efteråret 2009.

Dét og så at vores kundetilfredshed er tårnhøj, er din største sikkerhed for et vellykket boligsalg.


Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK er et selvstændigt ejendomsmæglerfirma og din sikre samarbejdspartner indenfor salg og vurdering af fast ejendom i Roskilde og omegn. Vi tilbyder professionel rådgivning til private på et højt fagligt niveau. Vores kompetencer, netværk og værktøjer sikrer dig en attraktiv løsning til et konkurrencedygtigt honorar.


Samarbejde bygger på tillid. Tillid til, at din ejendomsmægler tager ansvar, at du får hurtigt svar og klar besked. Tillid til, at din ejendomsmægler yder en kompetent og kvalificeret rådgivning og kan sælge din bolig. Vi glæder os til at gøre os fortjent til din tillid   


Vil du have vores brochure, hvor du kan læse mere - så klik her.


Læs mere om HENSRIK og gå på opdagelse i de mange boliger til salg.

Læs mere

Vi samler på tilfredse kunder!

Testimonial

Da jeg i foråret bestemte mig for at sælge vores hus for at få noget mindre at bo i, kontaktede jeg 3 ejendomsmæglere og valget faldt på HENSRIK.
Thomas Nielsen kender lokalområdet og havde en realistisk vurdering og en venlig og imødekommende tilgang til at hjælpe med at sælge.
Jeg har været tryg hele vejen i forløbet og fået svar og hjælp med det samme hvis jeg blev usikker på noget.
Fremvisninger blev jeg spurgt om hver gang og fik tilbagemelding hurtigt. Huset blev solgt på 5 dage med et overbud endda. Alt papirarbejde er klaret på nettet og telefon. HENSRIK har ligeledes hjulpet med købet af mit nye hus også til min fulde tilfredshed.

Jeg kan helt klart anbefale HENSRIK

Læs mere