FORÅR

Når din bolig er til salg i foråret.

I forårsmånederne, pibler sol, blomster frem og græsset grønnes langsomt. Har du din bolig til salg i denne periode kan du med fordel fremhæve omgivelserne og dermed gøre for at ankomsten og oplevelsen inde og ude bliver så positiv som mulig. 

 

Gode råd til udendørsarealet.

 

Tænd lyset

Boligfremvisninger i denne periode sker tit efter mørkets frembrud, derfor er det vigtigt at din bolig, udhuse, terrasser og udendørs arealer fremtræder så oplyst som muligt.

Tænd alt udendørsbelysningen rundt om boligen, når du ved der er en fremvisning.

 

 

Ryd op i udhuse

Det er også vigtigt at rydde op, få styr på skuret, garagen osv. Fjern alt det, som du alligevel ikke skal have med til den næste bolig. På den måde bliver en mulig køber ikke distraheret i at se mulighederne i netop din bolig.

 

Falder der sne?

Det er ikke unormalt at der kan falde sne helt hen til april. Er det tilfældet når du har din bolig til salg, så er det naturligvis vigtigt at fjerne sne og salte op til en fremvisning.

 

Prikken over i'et med blomster

Hvis du ikke har anlagt bede med forårsblomster, kan du evt. sætte et par krukker med forårsblomster rundt omkring.

Det kræver en formiddag i det lokale plantecenter og retur og plante.

 

Gode råd til indendørsarealet.

 

Tænd lyset

Hvis det er muligt at tænde lyset i din bolig inden ejendomsmægler og evt. købere ankommer til din bolig, er det klart vores anbefaling.

 

Puds vinduer - og lad solen komme ind

Nypudsede vinduer lukker lyset bedre ind, giver bedre udsyn, udsigt og får hjemmet til at virke større og mere velholdt.

 

Hold ryddeligt

Det er især vigtigt at der er rent og ryddeligt indenfor, det giver et bedre overblik og et overordnet indtryk over hvordan boligen ser ud.

 

Træk naturen ind

Blomster i vaser giver et frisk pust til din bolig især hvis haven stadig er i dvale. Blomster indenfor giver farver og duft til hjemmet, som har indflydelse - om vi vil det eller ej på helhedsindtrykket.

Det behøver ikke være mere end et bundt forårsblomster, som butikkerne bugner med i øjeblikket.

 

 

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at rette henvendelse til os hvis du har spørgsmål til netop den periode du har din bolig til salg.