VINTER

Når din bolig er til salg om vinteren

I vintermånederne, fremtræder ude- og inde arealerne ikke så attraktive, som hvis det var enten forår, sommer eller efterår, men det er ikke ens betydende med at det skal være en dårlig oplevelse. Alligevel er der ting du kan gøre for at ankomsten og oplevelsen inde og ude bliver så positiv som mulig for mulige købere.

 

Gode råd til udendørsarealet.

 

Tænd lyset

Da der i denne periode er flere mørke end lyse timer i døgnet, kan det være en god ide at tænde lys inden en fremvisning.
Det giver en god stemning og et godt førstehåndsindtryk af din bolig, når nye og evt. købere ankommer til boligen.

 

Ryd op i udhuse

Det er også vigtigt at rydde op, få styr på skuret, garagen osv. Fjern alt det, som du alligevel ikke skal have med til den næste bolig. På den måde bliver en mulig køber ikke distraheret i at se mulighederne i netop din bolig.

 

Hold fri for sne og is

Sørg for at få fejet og saltet adgangen ind til din bolig. 
Du skal ikke rydde hele haven eller indkørsel for sne, blot der er sikkert at gå rundt.

 

 

Oppyntning og udsmykning af boligen

Du må gerne pynte op med lyskæder udendørs. For det lyser arealet rundt om boligen op og på den måde kan det hjælpe en evt. køber at se mere af haven/indkørsel når det er mørkt.

Gode råd til indendørsarealet.

 

Tænd lyset

Hvis det er muligt at tænde lyset i din bolig inden ejendomsmægler og evt. købere ankommer til din bolig, er det klart vores anbefaling.

 

Ild i pejsen

Hvis du har pejs/brændeovn i din bolig, så tænd eventuelt den. Det kan hjælpe med at holde huset varmt og giver stemning.
Pas på med ikke at gøre det for varmt, hold temperaturen behagelig, ellers kan det virke uoverskueligt at gå rundt.

 

 

Hold ryddeligt

Det er især vigtigt at der er rent og ryddeligt indenfor, det giver et bedre overblik og et overordnet indtryk over hvordan boligen ser ud.

 

Oppyntning og udsmykning af boligen

Det er altid vores anbefaling at holde lidt igen med julepynten i november/december. Det kan være overvældende at komme ind til et hus fyldt med julepynt.
Så hvis du skal pynte op, så lad være 'light'.

 

 

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at rette henvendelse til os hvis du har spørgsmål til netop den periode du har den bolig til salg.