Når børnenes barndomshjem skal sælges

Jo længere tid du har boet på en adresse, jo sværere er det ofte at tage beslutningen om at flytte.

Så når du beslutter at sætte dit hjem, og dine børns barndomshjem til salg, er det helt naturligt, at du bliver usikker på, om det er nu, det skal sælges eller du bør vente.

 

Når vi taler med boligejere, som sidder i din situation, er deres grunde til at sælge tit disse:

  • Boligen er blevet for stor
  • Haven er blevet for uoverskuelig
  • Prioriteringerne er blevet anderledes

Samtidig sidder de med en masse bløde værdier:

  • Der er mange minder i boligen også fra da børnene boede hjemme
  • De kender boligen ud og ind og ved hvad de har
  • De kender naboer og området

 

Tag dine børn med på råd.

Tager du hensyn til dig selv eller til dine børn, når vælger at udskyde salget af børnenes barndomshjem?

Måske det er dig, som holder igen for at sælge deres barndomshjem, for at tage hensyn til dem? Dine børn har måske en hel anden tilgang til et evt. salg end du tror.

Derfor er det vores anbefaling, at du indleder en snak med dem. Det kan jo være at minuslisten bliver mindre, når du har taget snakken med dem.

 

Minderne og oplevelserne bliver ikke solgt og kan frit tages med videre i livet.

Er du i tvivl om det er det rigtige tidspunkt at sælge, er det vores anbefaling at du laver en for og imod flytte-liste og tage fat i en ejendomsmægler, hvis der er overvejende grunde på positivlisten.

 

 

Villa, Volvo og vovse – ja, de 3 V’er gælder stadig.

Generationerne som ser på bolig nu, handler bolig ud fra beliggenhed, og er villige til at gå på kompromis i forhold til kvadratmeterne og standen af boligen.
De kan godt se igennem fingre med at køkkenet, badeværelset, eller haven ikke har det udtryk, som de selv ville vælge.

Bor du i nærheden af en god skole, eller daginstitutioner, er det bestemt noget, som vægter som et plus hos interesserede købere.

Står din bolig original fra opførelsen, er det tit vores anbefaling ikke at gøre noget drastisk ved boligen, som eksempelvis at lave nyt badeværelse. På den måde er det muligt for køberne at sætte sit eget præg.

De yngre generationer ønsker nemlig at søge tilbage til det kendte fra deres barndom, selvfølgelig med et moderne tvist og deres måde at indrette familielivet på.
De ønsker at give deres børn en tryg og stabil opvækst, i en bolig som ligger praktisk i forhold til dagligdagens gøremål.

 

Testemonial fra Rørsangervej 16, Himmelev.

"Mit barndomshjem i Himmelev er lige blevet solgt. Fra vi havde vores første snak med Thomas, og til handelen var endelig, gik der knap en måned, og det var endda uden annoncering eller anden markedsføring. Prisfastsættelsen af boligen har været meget præcis.

Under hele forløbet har vi haft en rigtig fin dialog med både Anika og Thomas - er hele tiden blevet opdateret om fremvisninger og respons, og om hvor langt vi var i hele processen.

Vi har helt fra den første dag, følt os trygge med salget via HENSRIK, også selvom det kan være svært, at skulle sælge sit barndomshjem. Så vi vil gerne give vores varmeste anbefalinger til Anika og Thomas"

//Kirsten, Rørsangervej 16 - Roskilde

 

 

Testemonial fra Gundsølillevej 24F

"Vi har gennem årene overvejet salg af vores bolig flere gange, og nu hvor vi skal videre efter 15 år, er det med blandede følelser.

Her er vores børn vokset op og der er mange minder, og vi forlader et sted vi har været glade for. Men vores behov og ønsker har ændret sig,

Så derfor er vi glade for at huset er solgt. Vi har oplevet god dialog, fra start til slut, ikke kun fra Thomas, som vi havde valgt som ejendomsmægler, men fra hele teamet.

Det har været en god oplevelse, vi er glade for samarbejdet og ønsker de nye ejere mange gode år i ”vores” hus"

 

//Camilla og Nicolai, Gundsølillevej 24F - Roskilde