det havde jeg ikke regnet med!

en af årsagerne til vores succes skyldes vores stærke team

15. maj 2013 af brian hensrik, ejendomsmægler og valuar, mde

det havde jeg ikke regnet med!

Da Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK blev grundlagt for snart fire år siden, havde jeg ikke turdet håbe på den succes som vi har haft. Vi har i høj grad vundet kundernes tillid hvilket har gjort, at vi i dag er den mægler i Roskilde Kommune som sælger absolut flest boliger.


Jeg er sikker på, at en af årsagerne til vores succes skyldes vores stærke team. Vi er syv statsautori-serede ejendomsmæglere og en markedsføringsansvarlig, som yder en dedikeret og personlig indsats med fokus på det som det drejer sig om; at sælge ejendomme. Udover uddannelsen som stats-autoriseret ejendomsmægler, har de fleste også yderligere en uddannelse indenfor relevante erhverv, såsom finansiering, jura, skat og marketing.


Vi har en masse ambassadører i form af tidligere kunder, som har været tilfredse med vores håndte-ring og løsning af netop deres boligsalg. Ofte kommer vi ud til kunder som fortæller, at de har ringet til os fordi vi har solgt bolig for onklen, badmintonmakkeren eller den gamle skolekammerat. Vi oplever dette som en stor anerkendelse af vores arbejde.


Det at handle bolig er en stor beslutning, hvorfor vi er meget fokuserede på at give dig en tillids-vækkende og troværdigt rådgivning – både før, under og efter salget af boligen. Som sælger hos Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK bliver du guidet gennem bolighandlen fra A til Z af den samme ejendomsmægler og sagsbehandler fra start til slut. Det sikrer, at vi altid har et indgående kendskab til dig og din bolig.


Markedet er igennem de senere år blevet utrolig gennemsigtigt, så både køber og sælger har ofte gjort et stort stykke hjemmearbejde. Mange sælgere har været på boligsiden.dk og undersøgt prisni-veauer og mæglerpræstationer under ”Find mægler”. Køberne er ligeledes utroligt velforberedte, når de kommer til fremvisning, da de ofte ved hvornår huset senest har været handlet, hvad der ellers er handlet på vejen og hvad der står til salg i området.


Efter flere år med faldende priser, har boligkøberne mere fokus på gensalgsværdi, beliggenhed og vedligeholdelsesstand. Interessen for boligmarkedet er højere end nogensinde, hvilket vi også kan se med alle de dokumentarprogrammer der pt. kører i TV.


Boligmarkedet er generelt i positiv udvikling i Roskilde området. Der er et stigende antal ejendom-me til salg, men også flere købere. Vi tror, at det vil resultere i flere bolighandler i år end i 2012. Det bekræftes også af, at vi år til dato har solgt langt flere boliger nu end på tilsvarende tidspunkt sidste år.


Den 1. februar 2013 blev HENSRIK HEIDEBY Erhverv etableret i kompagniskab med Laura Heideby som til daglig tegner vores erhvervsprofil. HENSRIK HEIDEBY Erhverv beskæftiger sig med vurderingsopgaver, salg og udlejning af erhvervsejendomme. Vi er kommet utroligt godt fra start, hvorfor vi er overbeviste om at vi kan overfører succesen hertil.