kontakt os her, så vender vi tilbage hurtigst muligt

Jeg vil gerne kontaktes af Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse indenfor 24 timer. Bemærk dog, at vi har lukket lørdag!
Ved afsendelse af denne formular, godkender du samtidig, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om din henvendelse.

 • Brian Hensrik, Indehaver
 • Brian Hensrik, Indehaver

  Ejendomsmægler og valuar, MDE

Brian stiftede Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK i 2009. Det første halve år havde han kontor hjemme på første sal i privaten, og der gik ikke lang tid før, forretningen lå helt i top blandt andre ejendomsmæglerforretninger i byen.

Tidligere har Brian arbejdet for både kæder og uafhængige ejendomsmæglere bl.a. i Københavnn og Gentofte – og har beskæftiget sig med alt imellem andelsboliger og liebhaverejendomme. Selvom han i dag primært beskæftiger sig med ejendomsudvikling og strategisk udvikling, har han stadig en finger med i, hvad der foregår på kontoret.

Brian er født og opvokset i Roskilde, og han har selv renoveret flere boliger til familien, som i dag består af hustruen Vivian og deres to døtre Alma og Sofia. Og så er han den effektive type, der helst løbetræner og ser tv samtidig.

 • Thomas Nielsen, Indehaver
 • Thomas Nielsen, Indehaver

  Ejendomsmægler, MDE

Thomas har en fortid i finanssektoren og har arbejdet med at vurdere ejendomme siden 1997, hvor han blev uddannet ejendomsmægler. Derudover har han mange års erfaring som rådgiver for såvel private som erhvervsvirksomheder i Roskilde og har dermed et kæmpe netværk i Roskilde og omegn.

Han er manden, der lægger vægt på altid at se muligheder, som arbejder hårdt for at realisere dem og står på mål for det, han siger. Drivkraften? At gøre folk glade.

Privat er han gift med Karen, og sammen har de to teenagebørn, hvoraf kun den yngste stadig bor hjemme. Han er gør-det-selv-manden, der har fået bygget hus, og så dyrker han sport i det omfang, gamle fodboldknæ nu tillader. Derudover har Thomas en sejlbåd og ynder at sejle på Roskilde Fjord, når muligheden byder sig.

 • Anders Kastrup
 • Anders Kastrup

  Ejendomsmægler, MDE

Efter mere end 16 år i branchen har Anders bred erfaring med salg og vurdering af ejendomme i alle prisklasser – fra mindre andelslejligheder og fritidshuse til herskabelige patriciervillaer på de dyreste adresser. Geografisk har han bevæget sig omkring i Københavnsområdet, og inden vi fik fornøjelsen af Anders her hos HENSRIK, var han afdelingsleder i en ejendomsmæglerkæde på Frederiksberg. For Anders er det en ære at få lov til at være en del af den store beslutning, når folk skifter bolig. ”Man skal udvise respekt – det er folks drømme og hjem, vi har med at gøre og for mange den største økonomiske beslutning i deres liv”, siger han.

Anders og familien, der tæller fire medlemmer og den lille hund Bobby, er landet trygt og godt i Vindinge lidt uden for Roskilde. At Anders selv er bosat omkring Roskilde og har godt kendskab til byen, ser han som en værdifuld styrke ved både prisfastsætning og boligsalg.

 • Casper Vesterdal Møller
 • Casper Vesterdal Møller

  Salg og vurdering

 • Agnethe Østergaard
 • Agnethe Østergaard

  Ejendomsmægler, MDE

Kun et halvt år efter firmaets start kom Agnethe med om bord, og hun har med sine egne ord ”HENSRIK-blod i årene”.  Hun brænder for både branchen og firmaet. ”Alle kunder skal føle sig som noget særligt”, lyder et af hendes mottoer, og den ånd giver hun som ansvarlig for HENSRIK’s sagsbehandlerteam videre til de andre på holdet.  Hun har siden 2004 beskæftiget sig med både salg, vurdering og sagsbehandling.  Hendes høje faglige niveau og sikre blik for detaljer, kvalitet og service har ført hende direkte ind i maskinrummet.

Som indfødt roskildenser kender hun alle afkroge af byen. I dag bor hun i Lejre med sin mand, datteren Ella og sønnen Arthur. Huset har de selv bygget for nyligt, og som perfektionist glæder Agnethe sig over, at alt snart står ”snorlige” derhjemme.

 • Kasper Høiby Høgholt
 • Kasper Høiby Høgholt

  Ejendomsmægler, MDE

Kasper Høiby Høgholt startede hos Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK 1. september 2020 og indgår allerede i vores seje sagsbehandlerteam.

Kasper har bred erfaring fra både bank og ejendomsbranchen, hvor han de seneste 10 år har uddannet sig og beskæftiget sig med alle typer ejendomme samt projektsalg. Senest har han varetaget en stilling som projektkoordinator hos Colliers International.

Glad og venlig jyde - det er Kaspers ydmyge beskrivelse af sig selv. Vi vil gerne tilføje dygtig og skarp for, sådan oplever vi ham i særdeleshed her på kontoret. Han er gift med Laura, har to børn og er i fuld sving med at renovere drømmehuset i Gershøj ved Kirke Hyllinge.
 • Anika Engberg Krebs
 • Anika Engberg Krebs

  Ejendomsmægler, MDE

 • Anne Weinkouff
 • Anne Weinkouff

  Marketingansvarlig

Anne Weinkouff er hende bag aktiviteterne på Facebook og lignende kanaler. Anne er oprindelig uddannet i byggebranchen men har indenfor de sidste 10 år konverteret til marketing.
Senest som selvstændig rådgiver i og omkring de sociale medier.

Kombinationen af indsigt i de 2 brancher gør at Anne ved hvad vi snakker om og hvordan hun formidler gode historier og viden ud til dem, som følger med.

Privat bor Anne sammen med Kasper og deres 4 sammenbragte børn i Roskildes kreative og voksende bydel, nemlig Musicon.

 • Rasmus Svendsen, Indehaver
 • Rasmus Svendsen, Indehaver

  Ejendomsmægler, MDE

Projektsalg, finansiering og investeringspotentiale i større ejendomme hører til Rasmus’ specialer. Som tredje generation i ejendomsmæglerfirmaet Sommerhus-Lassen er han født ind i branchen. Faktisk fremviste han den allerførste bolig som 14-årig og måtte transportere sig på cykel. Siden har han videreuddannet sig i finansiering og ledelse på CBS.

Inden Rasmus kom til HENSRIK i 2011, var han bl.a. salgsleder for projektsalg hos Home i Holbæk og erhvervskundechef hos Nordea Realkredit.

Fritiden investerer han helst i familien – hustruen Malene og deres to skønne piger. Der bliver dig også tid til gamle, tyske biler, som han både nyder at kigge på og køre i.

 • Martin Vester Brændstrup
 • Martin Vester Brændstrup

  Ejendomsmægler, MDE

Som tidligere ejendomsmægler i København har Martin over 16 års erfaring med salg af stort set alle typer ejendomme – fra kolonihaver til patriciervillaer.  Siden 2014 har han som en del af HENSRIK-teamet bidraget med stor viden, menneskekundskab, godt humør og et konkurrence-gen, som han tidligere har dyrket som håndboldspiller i Roskilde og på det danske landshold i amerikansk fodbold.  For ham er det bedste ved jobbet: ”At få lov til at hjælpe en masse mennesker – og så den anerkendelse, man får fra kunderne, når opgaven er løst”.

Derhjemme deler han bl.a. fodboldinteressen med sine fire piger: Hustruen Marie og de tre døtre.

 • Sanne Svendsen
 • Sanne Svendsen

  Ejendomsmægler, MDE

 • Anne Löchte (barsel)
 • Anne Löchte (barsel)

  Ejendomsmægler, MDE

Den 15. april 2020 startede Anne Löchte hos Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK. Anne er oprindelidt fra Fyn, men flyttede i 2009 til Sjælland for at uddanne sig til ejendomsmægler. Siden har hun befundet sig i branchen og efter flere års arbejde i Roskilde, Svogerslev og Lejre, er lokalkendskabet blevet ganske godt.

Anne har bred erfaring med hestesport og jagt. Den erfaring drager hun stor nytte af ved salg af både lyst- og hesteejendomme. Særligt Lejre og den smukke natur omkring byen har fået en helt speciel betydning for hende.

 • Rebecca Annie Hope Evans
 • Rebecca Annie Hope Evans

  Ejendomsmægler, MDE

Rebecca Hope Evans blev i juli 2020 en del af sagsbehandlerteamet hos Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK.

Siden 2004 har Rebecca arbejdet med bank og bolig - både privat- og erhvervskunder - og hun er sikker på, at det er den rette hylde for hende. Selv bruger hun udtrykket "at have bolig i blodet", og det mener hun faktisk, at hun har. Rebecca er uddannet ejendomsmægler og certificeret køberrådgiver.

Rebecca er opvokset i Valby og bor nu i Greve med sin datter, som hun elsker at bruge tid med. Faktisk er Rebeccas ophav ganske internationalt med rødder i både England, Irland, Tyskland og Canada, hvilket måske er forklaringen på hendes gode sprogkundskaber.
 • Sofie Nordstrøm
 • Sofie Nordstrøm

  Ejendomsmægler, MDE

 • Rie Egeberg Sørensen
 • Rie Egeberg Sørensen

  Administrativ medarbejder

Rie Sørensen er vores smilende receptionist, og det er altså hende, I støder på som den første, når I ringer til eller kommer forbi kontoret i Jernbanegade.

Rie kommer fra restaurationsbranchen og har været vant til en hverdag, hvor service er et nøgleord. Vel er udfordringen ny, men gå-på-modet er stort. Hun elsker kontakten til andre mennesker og føler sig mere end klar til at stifte bekendtskab med boligbranchen.

Privat er Rie gift, har to voksne drenge og er bosat ved Roskildes kreative og stadig voksende bydel, Musicon.