nu har vi taget vores egen medicin

02.09.2016 af brian hensrik

nu har vi taget vores egen medicin

Vi har efter 6 år holdt flyttedag fra vores hidtidige lokaler i Sankt Ols Gade 4, til store og nyrenoverede lokaler i Jernbanegade 12. Vi har med andre ord selv foretaget den flytning, som alle vores kunder har tæt inde på livet i forbindelse med en bolighandel. Og indrømmet! Det kan bestemt være stressende at stå midt i et flytterod. Der er mange beslutninger, som man skal forholde sig til, men så meget mere vigtigt er det at gøre de forberedelser, man kan, i god tid.

Det gælder ikke mindst på et aktivt boligmarked som dét, vi oplever lige nu, hvor flere købere kan stå klar til at lægge billet ind på den samme bolig. Her har vi det gode råd til køberne, at det er vigtigt at få aftalen på plads med bank og advokat, så I som købere er klar til at gå ind i en bolighandel og ved, hvad jeres økonomi kan bære. Til sælgerne har vi det råd, at eventuelle byggesager er afsluttet, inden I sætter boligen til salg. Og hvis der er uoverensstemmelser mellem Bygnings- og Boligregistret (BBR) og de faktiske forhold, er det vigtigt at få det tilpasset, inden bolighandelen går i gang. Helt afgørende for et succesfuldt salgsforløb er, at ejendommen bliver udbudt til en realistisk markedspris, hvorfor det er vigtigt at have en god dialog med ejendomsmægleren om hvor meget ejendommen kan udbydes til, og hvorfor det er den ”rigtige pris”. 

Skarp konkurrence
Konkurrencen på boligmarkedet er skarpere end vi nogensinde har set. Roskilde og omegn er et attraktivt område at bosætte sig i, og derfor er vi også mange mæglere om at servicere kunderne. Ud af 27 ejendomsmæglerforretninger i Roskilde Kommune, skiller vi os markant ud med over 200 handler det seneste år. Det er en position, som vi arbejder stenhårdt på at forsvare, og forsvaret er vel at mærke ikke noget, man kan vedtage som en strategisk beslutning på et medarbejdermøde. Forsvaret bliver hver eneste dag leveret af kompetente medarbejdere, som hver især, og i fællesskab, skaber det bedste resultat.

Det siger sig selv, at man ikke kan blive ved med at have høje salgstal uden en høj tilfredshed blandt kunderne. Derfor er det også vigtigt, at vi fastholder en kundetilfredshed på 9,4 ud af 10 mulige jf. boligsiden.dk / find mægler / 4000 Roskilde d. 30.08.2016. Denne hjemmeside kan sidestilles med en offentlig karakterbog for ejendomsmæglerne i et givet område.

En af årsagerne til kundernes tilfredshed er, at den samme ejendomsmægler følger den enkelte sag hele vejen til målet. Det er en tillidssag, at overlade salget af sin bolig til os. Faglighed gør en forskel – også i vores fag – og derfor er det med stolthed at jeg kan sige, at vi er 7 uddannede ejendomsmæglere samt 3 personer som alle er under uddannelse til ejendomsmæglere.