RÆKKEHUS I NYERE BYGGERI I ROSKILDE

KVARTERET:
I bosætter jer i et meget børnevenligt kvarter, som er et nyere område i Roskilde omgivet af grønne naturområde med dyr på markerne og skønne stisystemer. Disse kan tage jer til både Himmelev by, Trekroner Skole, flere indkøbsmuligheder og daginstitutioner. Jeres hverdag vil på denne adresse derfor fungere optimalt, og som prikken over i'et bliver I en del af et rigtig godt fællesskab i nærmiljøet, hvor de gode relationer dyrkes.

EJENDOMMEN:
Det moderne rækkehus blev opført i 2018, og I kan derfor glæde jer til skønne rammer. Indenfor venter 118 kvm i to plan, mens I også kan glæde jer over en hyggelig grund med have på 103 kvm. Indenfor venter i stueplanet et dejligt køkken-alrum med elementer fra Designa med hvide, tidløse fronter, som smelter fint sammen med husets opholdsrum, stuen, og derfor selvskrevet bliver familiens naturlige samlingspunkt. Der er videre et praktisk bryggers, hvor der er installeret vaskefaciltieter, mens I også finder et nydeligt badeværelse med brus og sandfarvede fliser. På første sal er der arrangeret fire gode værelser, der alle har en anvendelig størrelse. De er lyse og indbydende, og I kan snildt indrette dem til lige det, I har behov for. Der er slutteligt endnu et badeværelse i samme flotte stil som det nedenunder.
Når sommeren skal nydes, kan I mødes udenfor på terrassen, hvortil der er adgang direkte fra stuen. Her får I selskab af solens stråler de fleste af dagens timer, og børnene vil elske at lege i den hyggelige og overskuelige have.

Et moderne og vedligeholdelsesfrit hjem med en god planløsning til den store familie.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Martin Vester Brændstrup

Ejendomsmægler, MDE

martin@hensrik.dk

70 208 218