SKØNT SOMMERHUS DIREKTE TIL GRØNT AREAL OG TÆT TIL VANDET

KVARTERET
Fritidshuset er beliggende ca. 20 minutters kørsel fra både Roskilde, Frederikssund og Holbæk, i et fantastisk naturskønt fritidsområde med masser af smuk og dansk natur. I nærområdet findes f.eks. Ejby Bro - eller det som i dag ofte kaldes Ejby havn; et område med meget skibshistorie. Selve huset ligger med kun 3min. gåafstand gennem et par stier til stranden med badebro. Fra selve grunden kan man fornemme den smukke fjord i horisonten.
Desuden rimelig afstand til gode indkøbsmuligheder i selve Ejby, som også har gode transportforbindelser til Roskilde, Holbæk og Frederikssund. Holbækmotorvejen nås på kun 10 minutter.

EJENDOMMEN
Dette fine og velholdte hus er beliggende i de skønneste omgivelser og er opført i 1980 med et samlet areal på 64 kvm. Grunden er på hele 1.243 kvm. og er meget solrig. Der er plads til leg i både haven og på det tilstødende fællesareal, som får haven til at virke større og giver luft til naboerne.

Fra indgangspartiet er der direkte adgang til et nydeligt køkken samt stueområdet, som alt sammen er i åben forbindelse. I stuen findes en velplaceret brændeovn, så der er god plads til stuemiljø og spiseområde. Huset indeholder desuden 3 fine soveværelser samt et lyst bad med brus.

Huset er løbende vedligeholdt med bl.a. udskiftede vinduer et par steder samt køkkendøren. Der er 2 udhuse - et til terrassens ting og et til havens redskaber.

Et dejligt klassisk sommerhus i et roligt kvarter med dejlige naboer.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

25213741

Lignende boliger til salg