SÆRDELES VELLYKKET VILLA MED KIG TIL ROSKILDE FJORD

KVARTERET:
Med blot 250 meter til vandet ved Roskilde Fjord er det ikke svært at få øje på beliggenhedens fortrin. Derudover er hele nærområdet indhyllet i ro og grønne åndehuller, og dertil finder I alle hverdagens fornødenheder inden for ganske kort rækkevidde. I kan for eksempel for fremtiden aflevere de mindste i daginstitution eller nå bussen til fods, mens indkøbsmuligheder, skole, den skønne bypark, havnen og Roskildes historiske og charmerende bymidte ligger under to kilometer væk.

EJENDOMMEN:
På Ægirsvej 4 venter der en 800 kvm stor grund og et hus på 198 kvm samt en kælder på 64 kvm. Den oprindelige bolig er dateret til 1963, men det var først i 2005, at førstesalen blev etableret. Gennemgående for boligen er kvalitet i materialevalg og en flot og løbende renovering af hjemmet. I stueplan samler I venner og familie i det åbne og indbydende opholdsmiljø, hvor det tidløse køkken med hvidevarer fra Miele og Scholtes danner rammerne om madlavningen. I åben forbindelse placerer I langbordet, mens det bløde møblement placeres foran de enorme Rationel-vinduespartier fra 2017. Bemærk her de elegante egetræsparketgulve, der blev lagt i 2017 sammen med gulvvarme i stuen og køkken-alrummet.

Etagen afsluttes af det oplagte forældresoveværelse med eget bad og udgang til haven, mens førstesalen byder ind med tre store værelser og et flot badeværelse med gulvvarme. Udsigten fra det vestvendte værelse er fuldstændig magisk med fjorden i horisonten, og værelset mod nord kan bryste sig af en tagaltan. Slutteligt er der en kælder med et bryggers og mange muligheder.

Ude finder I et herligt, delvist overdækket terrassemiljø samt en stor græsplæne, og uderummet er lukket og ugeneret.

Kort sagt får I et fantastisk hjem til familien med en lige så eminent beliggenhed.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Anders Kastrup

Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602985