FAMILIEVILLA TIL OPDATERING MED UDSIGT TIL GRØNNE AREALER

Nu har I alletiders mulighed for at blive de nye ejere af denne velholdte og originale villa i Gammel Viby. Der venter jer et velindrettet indre på 130m2, som egner sig perfekt til både børnefamilien eller senioren, mens trumfen er udsigten til de fredede grønne arealer. Villaen, der er opført i 1987, præsenterer sig nydeligt med en rød murstensfacade og et matchende tegltag.

Det positive førstehåndsindtryk begynder allerede, når man kører op ad den lille vej til det lukkede område, som villaen er beligggende i.Inde står villaen originalt anno 1987, men er velholdt og lige til at gå til med dine ønsker til opdaterede overflader. Huset er opbygget med et stort køkkenalrum samt et større stueareal placeret centralt. Denne konstellation bidrager til et behageligt opholdsmiljø, og det oplyses desuden af et naturligt lysindfald fra vinduesfladerne mod haven og den vestvendte terrasse.

Videre møder I et oplagt forældresoveværelse med badeværelse med brus. Dertil kommer yderligere to værelser og et bryggers i modsatte ende af huset. Bryggerset har egen dør til det fri på carportsiden af huset.

Udenfor har I fornøjelsen af en højtbeliggende have, som strækker sig mod vest, således I har rig mulighed for at finde et solspot dagen lang.

Beliggenheden er fremragende med kort afstand til skoler, dagtilbud, indkøb og Viby Sjælland Station, mens de naturskønne omgivelser inviterer til afslappende gåture.

Selve udstykning findes med nem adgang til skolen, veje ud af byen samt få minutter til centrum med indkøbsmuligheder.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

25213741