NYERE FAMILIEVILLA I TREKRONER ØST

KVARTERET:

Det nyudstykkede område af Trekroner er ganske attraktivt for familien, da I får rare naboer og børnevenlige forhold uden uvedkommende trafik. Udsigten fra huset er over en lille sø med en tilhørende legeplads, og åbne marker omkranser vænget. Inden for få hundrede meter er der adskillige pasningsmuligheder, og ved Trekroner Station er der både dagligvareforretninger og spisesteder samt transportforbindelser til København.

EJENDOMMEN:

På en 508 kvm stor grund ligger denne lækre villa med et beboelsesareal på 200 kvm og en garage på 20 kvm. Boligen er opført i 2016, og arkitekturen bærer præg af den klassiske funkisstil, som har fokus på et godt lysindfald og en funktionel indretning, der passer til dagligdagens brug.

Opholdsmiljøet i stueetagen er boligens samlingspunkt, og her ligger køkken, alrum og stue i åben forbindelse. Der hersker en dejlig og lys atmosfære med højt til loftet, gennemgående klinker og gulvvarme samt en god akustik. Køkkenet består af hvide, grebsløse elementer og en sort marmorbordplade, som går igen på den praktiske køkkenø, der giver ekstra bordplads og opbevaringsmuligheder. Ud for køkkenet kan I indrette en spisesektion, og ved det store glasparti er det oplagt at etablere en sofagruppe. Etagen fuldendes af et værelse, et badeværelse og et bryggers med vaskefaciliteter.

På førstesalen ligger der endnu et badeværelse samt fire regulære værelser, hvoraf ét har eget walk-in-closet, mens to andre har indbyggede skabe og det fjerde har udgang til en rummelig altan. Altanens praktiske orientering mod syd sørger for utallige solskinstimer, og det er oplagt at opstille havemøblerne her. I den nemme have er der ligeledes plads til udendørsmøbler på de flisebelagte terrasser.

Garagen er af samme standard som huset, og da den er med gulvvarme, har den mange anvendelsesmuligheder.

Alt i alt får I en familievenlig kvalitetsbolig på en formidabel adresse.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Anne Löchte (barsel)

Ejendomsmægler, MDE

anne@hensrik.dk

70 208 218