DEJLIGT ENDERÆKKEHUS I ET PLAN

KVARTERET:
Boligen er beliggende i lukket stille udstykning i Jyllinge, som byder på alle relevante tilbud til hverdagen for både unge og gamle. Her får i tæt til lystbådehavn og Roskilde fjord og ikke mindst de mange tilbud for aktivitet som naturen og skovene i nærområdet tilbyder.
Byen har godt 10.000 indbyggere og er i fortsat udvikling med større udstykninger, som sikrer at de mange tilbud kun bliver flere. ~Jyllingecentret tilbyder både dagligvareindkøb og specialbutikker og børnefamilierne kan glæde sig over 2 gode skoler, flere daginstitutionstilbud og fritidstilbud som svømmehal, tennisbaner, fitnesscenter og alle gængse idrætstilbud.

BOLIGEN:
Velindrettet rækkehus på 108 kvm. opført i 2002 på 292 kvm. grund, beliggende ud til grønt fælles areal med legeplads mod vest og grøn eng på husets bagside hvor I også finder morgensolen. Boligen er praktisk indrettet med flisebelagt indgangsparti med adgang til oprindeligt badeværelse med bruseniche samt et af tre værelser. Videre kommer I ind stor lys stue med karnap og udgang til den sydvestvendte terrasse og have. Fra stuen er der adgang til yderligere to værelser og i åben forbindelse er der spiseplads i det flisebelagte alrum. Gulvbelægningen fortsætter ud i det åbne køkken, som er med adgang til bryggers med plads til vaskefaciliteter.

Boligen har både ventilationssystem og gulvvarme for optimal komfort.
Boligen er lys og velindrettet, men grundet slitage må der forventes istandsættelse eller udskiftning af døre og karme m.m. Til boligen hører en fin lukket have uden skyggende træer og et fint udhus og lille forhave mod øst.
Ydermere medfølger der brugsret til navngiven plads i fælles carport.

Alt i alt en meget effektiv bolig, i et plan, med egen have på en skøn beliggenhed.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

50602981