ETPLANSVILLA MED NEM SYDVENDT HAVE

KVARTERET:
Villaen i Ågerup befinder sig ideelt i forhold til hverdagens behov, da I har pasningstilbud, sportsfaciliteter, bibliotek, en lille hyggelig café, en stor 365-butik og busstoppested indenfor kort gåafstand. Lindebjergskolen nås på cyklen på ti minutter via stisystem, så hverdagen glider let. I kan cykle til rekreative områder ved Maglemose på samme tid, og ydermere har I blot fire kilometer til Himmelev Skov og Roskilde Fjord, der bidrager til fine rammer om udflugter. I bil er der under 10 minutter til Roskilde centrum eller motorvejen ved Trekroner. Fra Ågerup går der bus direkte til Roskilde og Ballerup Station, hvorfra det er nemt at komme med tog til København og i bil er der gode pendlermuligheder til hele Storkøbenhavn.

EJENDOMMEN:
Med en central beliggenhed i Ågerup finder I denne villa fra 1986, der fordeler 149 kvm over ét plan. Huset er placeret på en 576 kvm overskuelig grund og præsenterer sig med rød murstensfacade, tegltag og antracitgrå vinduesrammer. Til ejendommen hører også en carport og yderligere to parkeringspladser.

Hjemmet centrerer sig omkring opholdsmiljøet, hvor køkken-alrummet og stuen er forbundet med franske døre. Køkkenet fremstår tidløst med hvide fronter, mørk bordplade, godt med skabsplads og plads til madlavning i hverdagen. I dag er der en lille plads til to, til den hurtige morgenmad eller lektielæsning, men her er også plads til at arrangere et langbord til middagen og gæstebesøg. Køkkenalrummet har direkte udgang til den hyggelige terrasse, og man kan derfor hurtigt få dækket op udendørs i de lyse sommeraftner.

I stuen er der god plads til flydersofaen der indbyder til hyggelige stunder med familie og venner. Fra stuen er direkte udgang til haven om sommeren og en brændeovn til de hyggelige vinterdage indendørs. Et trin nede finder i endnu en stue i husets tilbygning, som i dag anvendes som spisestue, men sagtens kunne indrettes til hjemmekontor eller andre formål. Der venter jer fire gode værelser, hvor to af dem er placeret omkring det ene badeværelse, så I nemt kan etablere en børneafdeling her. Ved entréen over for det andet badeværelse ligger et tredje værelse, som er tiltænkt som forældresoveværelse. Det fjerde værelse er placeret i tilbygningen og er oplagt som gæsteværelse eller til teenageren med egen udgang. Endelig får I også et praktisk bryggers med egen indgang, skabsplads og vaskefaciliteter.

Sommeren tilbringes helt sikkert på den skønne, sydvendte terrasse, hvor I kan arrangere havemøbler og grill og nyde dagene, mens børnene leger på plænen i den nemme, aflukkede have.

Her får I et perfekt hus, hvis I ønsker en børneafdeling, åbent køkken/alrum men adskilt stue, to badeværelser og landlige omgivelser, men stadig med relevante faciliteter i nærheden.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

50602981