RUMMELIG VILLA TÆT PÅ ROSKILDE

KVARTERET:
Denne store villa er placeret i landlige omgivelser, hvor I samtidig er tæt på Roskilde bymidte. Få minutters gang fra adressen har I busforbindelser, og ejendommen ligger desuden i gåafstand til Børnehuset Elverhøj. Der er heller ikke langt til Lindebjergskolen, hvortil børnene selv kan færdes på cykel via gode stisystemer. Halvanden kilometer fra hjemmet har I mulighed for indkøb til hverdagens måltider. Kort sagt, får I her en skøn beliggenhed i naturlige omgivelser.

EJENDOMMEN:
Villaen er oprindeligt opført i 1903, men boligen er løbende vedligeholdt og istandsat, således den fremstår pæn og nydelig. Hjemmet rummer hele 209 kvm fordelt over halvandet plan og er placeret på en 715 kvm grund. I stueplanet ligger en hyggelig spisestue i forlængelse til stuen. Her kan I varme jer foran brændeovnen på de kolde dage, eller I kan åbne op ud til den vestvendte terrasse på de lunere sommerdage.
Det rummelige køkken byder på hvide fronter samt en slidstærk granitbordplade på den ene side af køkkenet. Der er plads til hele familien på husets badeværelse, der har gulvvarme, muret bruseniche og charmerende, indmurede hylder til opbevaring. Yderligere indeholder stueplan tre værelser og et bryggers med mulighed for vaskefaciliteter samt har egen ind- og udgang.
På første sal kan I glæde jer over den smukke udsigt over naturen og markerne, og heroppe er der masser af muligheder for at indrette den store stue, således den passer til jeres familie. Desuden gemmer der sig yderligere et værelse på førstesalen.

Havemiljøet byder på en dejlig, vestvendt fliseterrasse med plads til et havebord, en grill og et par farverige blomsterkrukker. Haven indbyder til masser af leg, og her kan I nemt placere et par fodboldmål eller en trampolin til ungerne.

Alt i alt en fin og stor bolig i landlige omgivelser tæt ved Roskilde.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Martin Vester Brændstrup

Ejendomsmægler, MDE

martin@hensrik.dk

70 208 218