KVARTERET:

Ejendommen er beliggende i Ågerup - en hyggelig landsby lidt nord for Roskilde.

UNIK OG RUMMELIG EJENDOM I ÅGERUP

KVARTERET:

Ejendommen er beliggende i Ågerup - en hyggelig landsby lidt nord for Roskilde.

Byen byder på alt fra skole og daginstitutioner til indkøbsmuligheder, bibliotek og idrætsforeninger. Byen der indeholder alt fra idyllisk landsbymiljø til nye parcelhus-udstykninger, ligger kun cirka 15 minutters kørsel nordøst for Roskilde centrum. Her er fine busforbindelser og Trekroner station er tætteste regionaltogs forbindelse med afgange mod både København og Kalundborg. I bil kan man via Holbækmotorvejen komme til København på cirka 35 minutter.


EJENDOMMEN:

Velkommen til Ågerupvej 31B, en bemærkelsesværdig ejendom fra 1926, med plads til hele familien. Ejendommen er placeret på en speciel grund, som i tidernes morgen er udstykket fra naboejendommen. På grunden finder I udover huset en 32 kvm garage, samt nogle gode skure på bagsiden af huset.


Indenfor træder I ind den rummelige entre, som fører til det moderne badeværelse med bruseniche og vaskesøjle, herefter føres I videre ind i det åbne køkken-alrum og videre rundet til spisestue i åben forbindelse med stuen. Her er altså god plads til madlavning, leg og til at samle hele familien til de store begivenheder. På 1. salen finder I udover reposen, 4 meget rummelige værelser, hvoraf det største soveværelse måler næsten 25 kvm!


Huset prydes generelt af nogle rigtig fine detaljer, som store åbne vinduespartier, pæne plankegulve og fritlagte bjælker. Søger I det perfekte sted, med god plads til familien, men som samtidig ikke ligner naboens parcelhus? Så er det her ejendommen for jer.

Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

casper@hensrik.dk

70 208 218