Ny pris

Åbent hus uden tilmelding

26 marts kl. 13:40 - 14:00

HYGGELIG VILLA MED TO BADEVÆRELSER

KVARTERET:
Ågerup er med 10 minutters kørsel fra Roskilde midtby, en attraktiv landsby hvor der er mulighed for en hverdag nær marker og natur med alle relevante tilbud i området. Den hyggelige landsby har gode forhold for familien med både pasningstilbud, bibliotek og indkøbsmuligheder. En tur til Himmelev eller Vigen Strandpark kan klares på cykel, og I kommer også hurtigt til motorvejen, således at København nåes efter cirka 35 minutter bag rattet.

EJENDOMMEN:
Boligen er placeret i den gamle del af byen nær kirken, hvorfor ejendommen dateres tilbage til 1892, hvilket der dog næppe er meget tilbage af om noget. Boligens 149 kvm. er i dag indrettet med et indgangsparti, som er praktisk belagt med klinker, og giver adgang til en god vinkelstue med brændeovn og parketgulv. Stuen er rigelig stor til at indrette både spisestue og sofaarrangement og har udgang til terrasse samt den hyggelige have mod vest. I delvis åben forbindelse får I her et køkken med lyse fronter, god bordplads og særskilt spiseplads. Et køkken med masser af plads og mulighed for at lave mad og samtidig følge med i livet i stuen.

Ved indgangspartiet finder I et lyst badeværelse med brus og via et gennemgangsbryggers får i et stort værelse med eget badeværelse i tilbygning. En helt perfekt forældreafdeling eller en luksusbolig til teenageren. På 1. sal er der indrettet et stort værelse på ca. 18 kvm. og et vinkelværelse på ca. 10 kvm. Heroppe er der potentiale til tre mindre værelser, hvis I har behov for det.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602981