STOR LEJLIGHED PÅ 4. SAL, MED MULIGHED FOR 3 VÆRELSER

KVARTERET:
Lejligheden ligger i et eftertragtet kvarter lige ved Trekroner Centeret med en populær Superbrugs og en stor Coop 365, cafe, sushirestaurant, apotek og lægehus m.m. Trekroner station og Trekroner skole er lige i nærheden og hele området er inspirerende til alle former for udendørsaktiviteter og er præget af et engageret lokalmiljø med mange tilbud til alle aldersgrupper og i fortsat udvikling. Herfra er der godt 20 minutter til København med bil eller tog og Roskilde by kan nås på få minutter på cykel eller med bus/tog.

EJENDOMMEN:
Spændende byggeri fra 2014, tegnet af arkitekt Utzon som også har stået bag de omkringliggende bygninger, hvilket skaber en vellykket helhed for området. Ejendommen er moderne i stil og kvalitet med både dørtelefon og elevator. Til lejligheden er brugsret til fælles P-plads samt cykelkælder og privat depotrum i kælderen med adgang via elevatoren.

LEJLIGHEDEN:
Flot og indflytningsklar lejlighed på 116 kvm. Denne 4-værelses lejlighed indeholder entre med skabsplads og klinkegulv, som fortsætter i flot lyst gæstebadeværelse med bruseniche. Fra entréen kommer I til rummeligt og indbydende køkken/alrum i åben forbindelse med stue med udgang til en dejlig altan. Den høje beliggenhed giver et fantastisk kig og med sydvendte vinduespartier er I sikret et godt lysindfald hele dagen. Lys og udsigt, suppleret med lyse trægulve og god loftshøjde, skaber nogle meget indbydende rum. Fra stuen er der adgang til et værelse og et stort soveværelse med skabsplads og eget badeværelse med vaskefaciliteter. Boligen opvarmes med fjernvarme, her er gulvvarme overalt og lejligheden har varmegenvindingsanlæg, der sikrer ventilation og lav varmeudgift.

Ønsker du en højt beliggende lejlighed, med minimalt vedligehold, så skal denne opleves!
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

casper@hensrik.dk

50602987