SKØN 4-VÆRELSES LEJLIGHED I TREKRONER

KVARTERET:
Trekroner er et herligt sted at slå sig ned, og i de seneste ti år er byen blomstret meget op med blandt andet flotte byggerier og fede faciliteter. I får her på stedet nogle søde og rare naboer, og ikke mindst er I tæt placeret på byens mange herligheder, som blandt andet byder på hyggelige caféer, tøjbutikker, mulighed for at dyrke både fitness og yoga, og der er også et apotek, samt velassorterede supermarkeder. Endvidere får I få minutter til både pasningstilbud og motorvej samt gåafstand til stationen. Roskilde Universitet er også inden for kort afstand.

EJENDOMMEN:
Spændende byggeri fra 2014, tegnet af arkitekt Utzon som også har stået bag de omkringliggende bygninger, hvilket skaber en markant helhed for området. Ejendommen er moderne i stil og kvalitet med både dørtelefon og elevator. Til lejligheden er brugsret til fælles cykelkælder, p-plads og privat kælderrum.

LEJLIGHEDEN:
Flot og indflytningsklar lejlighed på 116 kvm. Denne 4-værelses lejlighed indeholder entre med skabsplads og adgang til flot lyst gæstebadeværelse, et stort og lyst køkken/alrum i åben forbindelse med stue med udgang til en dejlig altan, hvor aftensolen kan nydes. Køkkenet er indrettet i hvidt design fra Invita med ekstra elementer, så her er god skabsplads og med til at sikre et stilrent køkkenmiljø. Fra stuen er der adgang til et stort soveværelse med eget badeværelse, samt to lyse værelser. Overalt er der gulvvarme og hvor der ikke er klinkebelægning er lagt lyse parketgulve. Boligen er udstyret med varmegenvindingsanlæg og opvarmes med fjernevarme. Her er kort sagt en moderne og lys kvalitetsbolig, som står indflytningsklar til den nye ejer.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Salg og vurdering

[email protected]

50602987