Nyhed

LYS OG LÆKKER LEJLIGHED MED UDSIGT OG ALTAN

KVARTERET:
Lejligheden ligger i et eftertragtet kvarter lige ved Trekroner Centeret med en populær Superbrugs og en stor Fakta, cafe, sushirestaurant, apotek og lægehus m.m. Trekroner station og Trekroner skole er lige i nærheden og hele området er inspirerende til alle former for udendørsaktiviteter og er præget af et engageret lokalmiljø med mange tilbud til alle aldersgrupper og i fortsat udvikling. Herfra er der godt 20 minutter til København med bil eller tog og Roskilde by kan nås på få minutter på cykel eller med bus/tog.

EJENDOMMEN:
Spændende byggeri fra 2013, tegnet af arkitekt Utzon som også har stået bag de omkringliggende bygninger, hvilket skaber en vellykket helhed for området. Ejendommen er moderne i stil og kvalitet med både dørtelefon og elevator. Til lejligheden er brugsret til fælles P-plads samt cykelkælder og privat depotrum i kælderen med adgang via elevatoren.

LEJLIGHEDEN:
Flot og indflytningsklar lejlighed på 116 kvm. Denne 4-værelses lejlighed indeholder entre med skabsplads og klinkegulv, som fortsætter i flot lyst gæstebadeværelse med bruseniche. Fra entréen kommer I til rummeligt og indbydende køkken/alrum i åben forbindelse med stue med udgang til en dejlig altan. Den høje beliggenhed giver et fantastisk panoramaview over Trekroner og er det perfekte aftenspot, hvorfra solnedgangen kan nydes i højsommeren. Udsigten kan I også nyde fra de store vinduespartier, der giver en lys bolig, som suppleret med lyse trægulve og god loftshøjde, skaber et meget indbydende rum. Fra stuen er der adgang til to værelser og et stort soveværelse med skabsplads og eget badeværelse med vaskefaciliteter.

Det er netop vedtaget, at man må opføre endnu en altan på den østlige facade med adgang fra det ene værelse som også kan inddrages i stuen. Der pågår indhentning af tilbud på dette.

Boligen opvarmes med fjernvarme, her er gulvvarme overalt og lejligheden har varmegenvindingsanlæg, der sikrer ventilation og lav varmeudgift.
Det er kort sagt en moderne og lys kvalitetsbolig med udsigt.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

70 208 218