Nyhed

Åbent hus uden tilmelding

26 maj kl. 12:15 - 12:35

STOR MODERNE LEJLIGHED I ROSKILDES ABSOLUTTE CENTRUM

KVARTERET:
Lejligheden er yderst centralt beliggende i Roskilde, lige ved Roskilde station, Hestetorvet, gågaden, parkerne og Domkirken. Lejligheden ligger endvidere tæt på motorvejsnet til København og i cykelafstand til Roskilde Havn og Fjord.


EJENDOMMEN:
Flot klassisk ejendom, opført i 1900, med 4 beboelseslejligheder, samt 2 erhvervslejemål. Ejendommen fremstår utrolig velholdt og har blandt andet et sortglaseret tegltag fra 2007. Foreningen har sin egen parkeringsplads i baggården, hvor I altid er sikret en parkeringsplads. Herudover har I brugsret til kælderrum og cykelskur


LEJLIGHEDEN:
Placeret på 2. sal finder I denne imponerende 5-værelses lejlighed, som indeholder stort køkken-alrum, 3 værelser, 2 stuer en-suite, samt badeværelse og gæstetoilet.

Fra entre og fordelingsgang kan I tilgå alle lejlighedens rum, hvorfra I hurtigt vil blive forført til det spritnye køkken, som dårligt at blevet brugt. Her har i alt den skabsplads man kunne tænke sig, Siemens hårde hvidevare, stenbordplade, samt quooker. Fra køkken er der udgang til den 10 kvm store sydvendte altan, med et rigtig fint kig til Gråbrødre Kirkegård. Videre har I de 2- stuer en-suite, som er adskilt af de fineste franskedøre og hvor der er lavet stor skabsvæg i hele spisestuen. I den resterende del finder i nydeligt badeværelse og gæstetoilet i samme stil. Herudover 3 store værelser, hvoraf soveværelset mod syd også har udgang til egen altan.

Udover det nye køkken har lejligheden fået gennemgået alle elinstallationer og fået ordnet plankegulvene, så lejligheden nu fremstår fuldstændig indflytningsklar. En lejlighed som henvender sig til alle familier, store som små, eller senioren, som ønsker en brugervenlig lejligheden midt i det pulserende byliv midt i Roskilde by.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

casper@hensrik.dk

70 208 218