Stor penthouselejlighed midt i Roskilde centrum

KVARTERET:
Her bosætter I jer i centrum af Roskilde i gåafstand til alt, hvad I har brug for i dagligdagen. Beliggenheden placerer jer tilmed ugeneret i forhold til nabobygninger, og til fods når I hurtigt stationen, gågadens tilbud eller stadehandlerne på Stændertorvet. På cykel er I få minutter fra alt som byen tilbyder herunder det charmerende havnemiljø eller byens parker .


EJENDOMMEN:
Lejligheden er placeret på 2. sal i en smuk ejendom fra 1898 med dekorative detaljer og høje vinduer. Ejendommen rummer masser af historie og er en af de bygninger, der beskrevet på "Roskildes Udvikling" med både tekst og historiske billeder. Her beretter man om, at bl.a. "Garnboden" og læderhandler "Winther" tidligere har haft til huse i ejendommen.

LEJLIGHEDEN:
Inden døre venter jer hele 164 kvadratmeter, der udfolder sig i en spændende planløsning fordelt på to plan. Lejligheden har netop gennemgået en kraftig modernisering, hvor tagetagen er blevet inddraget som en del af boligen og her er etableret en helt ny altan, der er indbygget i ejendommens tagkonstruktion. Herfra kan I sidde og nyde udsigten langt ud over byens tage i eftermiddags- og aftensolen, da ejendommen er af de højeste i Roskilde centrum.
I lejligheden bliver I mødt af en flot loftshøjde, der sammen med lysindfaldet fra de høje vinduer bidrager til en helt særlig atmosfære og får boligen til at virke mere rummelig. I det anseelige opholdsrum, med indbygget pejs, får I masser af plads til at indrette en hyggelig sofasektion såvel som en spiseafdeling. Køkkenet, der ligger i åben forbindelse med stuen, er udført i et stilrent design med hvide fronter, integrerede hårde hvidevarer, mens ovnen er placeret i en behagelig arbejdshøjde. På samme etage finder i badeværelset med plads til vaskesøjle samt to værelser, hvoraf det ene har plads til at indrette et walk in closet.
På tageetagen bliver I mødt af flere flotte detaljer med fritlagte bjælker, flotte egetræsgulve og runde små vinduer, der sammen skaber en nogle hyggelige rum. Her er indrettet ekstra værelse samt en stor og anvendelig repos, hvorfra der er udgang til altanen. Yderligere er der etableret gulvvarme i forbindelse med renoveringen, så indretningsmulighederne er ubegrænsede.

Alt i alt en spændende bolig med en fantastisk beliggenhed midt i Roskilde.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Sanne Svendsen

Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

27221225