VELDISPONERET VILLA INDRETTET MED GEDIGNE MATERIALER I ATTRAKTIVT KVARTER

KVARTERET:
I bosætter jer her på adressen i et dejligt, roligt kvarter med nærhed til både fjord og Roskilde centrum. I får kort afstand til den nærliggende skole, som børnene kan cykle til på blot et par minutter, mens også offentlig transport er at finde i området. Der går busser flere gange i timen til Roskilde. Det er desuden også let at nå supermarkedet.

EJENDOMMEN:
Villaen er opført i 1966 og blev i 2009 gennemrenoveret med gedigne materialer, hvor taget i Naturskifer, samt alle gulve, vægge, lofter og køkkenet blev opdateret. Senere i 2018 og 2019 blev badeværelset istandsat og nogle af vinduerne skiftet.
Boligen råder over 132 kvadratmeter, og den er placeret på en 927 kvadratmeter stor grund, hvor særligt haven og terrassen er en stor force. Indenfor venter jer en velindrettet planløsning, hvor køkkenet, spisestuen og stuen bliver det naturlige samlingspunkt. Gulvet er prydet med sildebensparket i eg, hvilket fremhæver et klassisk udtryk. Det åbne rumforløb mellem køkken, spisestue og stue giver et godt flow i indretningen, og i stuen er loftet desuden ført til kip, så rumfornemmelsen på fineste vis øges. Samtidig falder der et skønt lysindfald ind gennem det store vinduesparti. Der er yderligere en brændeovn fra 2005, som kan lune jer på en kold dag. I fordelingsgangen er der adgang til tre værelser, hvor badeværelset med brus også befinder sig.
I kælderen er der højt til loftet og et anvendeligt rum foruden et bryggers.
Fra stuen er der udgang til den delvist overdækkede terrasse, som oplyses af spots, når mørket falder på. På den måde kan I sidde herude hele dagen og aftenen med og nyde udsigten til den dejlige have.

I finder slutteligt et isoleret og opvarmet værksted i forlængelse af carporten.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Martin Vester Brændstrup

Ejendomsmægler, MDE

martin@hensrik.dk

70 208 218