Ny pris

Åbent hus uden tilmelding

26 marts kl. 10:40 - 11:00

VELINDRETTET VILLA I ROLIGT LUKKET KVARTER NÆR MUSICON

KVARTERET:
I kan glæde jer til en rolig beliggenhed i et lukket, børnevenligt villakvarter, som på bedste vis forener naturen med hverdagens gøremål. I finder indkøb, daginstitution, og sportshal inden for halvanden kilometer, ligesom der er gåafstand til diverse erhvervsskoler. På cykel når I hurtig centrum, mens grønne områder som Roskilde Ring sætter tempoet ned med gåture i naturskønne omgivelser. Der er heller ikke langt til den pulserende bydel, Musicon, som har fokus på kunst, kultur og kreativitet. Endelig får I nem adgang til bybus, togstationen og motorvejen.

EJENDOMMEN:
Ejendommen fra 1960 er placeret på en 761 kvm stor grund. Her får I 145 kvm bolig med en god planløsning, samt den tilhørende kælder på 25 kvm. Der er tilbygget af to omgange og senest i 2006, ligesom boligen samme år har fået udskiftet tag, vinduer og døre.

Boligens hjerterum er det store opholdsmiljø med åben forbindelse mellem vinkelstuen og tilbygningen, hvilket skaber en let og indbydende stemning, som forstærkes af lysindfaldet. Den lyse "pejsestue" er renoveret i 2016 og har en Morsø-brændeovn fra 2021 til hyggelige vinterdage, og udgang til have og terrasssemiljøet i husets sydvestvendte vinkel, der sikrer en perfekt solkrog om eftermiddagen.

Det klassiske Kvik-køkken fra 2015 byder på tidsløse hvide fronter og god opbevaringsplads, så bordpladerne er frie til madlavningen. Værelserne er fordelt med to i det oprindelige hus, som sammen med et ældre men velholdt brusebadeværelse er placeret nogle få trin oppe. I tilbygning fra 2006 finder I yderligere to store værelser, som begge har gulvvarme. Endelig råder I over en anvendelig kælder med endnu et badeværelse fra 2009 med gulvvarme, et bryggers/vaskerum og et stort fyrrum med masser af opbevaringsplads.

I sommerhalvåret bliver den dejlige grund et skønt supplement til boligen. Haven har to terrasser, der indbyder til frokost under åben himmel. Som bonus er der et separat værksted og en ældre garage med en overdækning til cykler, brænde m.m.

Alt i alt en indflytningsklar villa, med fjernvarme, tag fra 2006 og energiruder, praktisk placeret nær hverdagens gøremål i rolige omgivelser.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602981