245 NYDELIGE ETAGEMETER NÆR GUNDSØMAGLE SKOV

Sæt et skønt punktum for boligjagten med denne velindrettede og rummelige familievilla med hele 245 etagemeter, beliggende for enden af et lukket område i hyggelige og naturskønne Gundsømagle.
I stueetagen findes der 4 gode værelser, hvoraf et af værelserne er nyrenoveret med glatte hvide vægge og loft. Det mindste værelse, som i dag fungerer som garderobe, har tidligere fungeret både som børneværelse og som kontor. Køkkenet er af ældre dato, men stadig funktionelt og kan bruges som det er. Det har en god størrelse og kan både fungere som selvstændigt rum, men kan også lægges helt eller delvist sammen med den store vinkelstue, hvorfra der er udgang til terrassen. Derudover findes et stilfuldt flisebadeværelse med bruseniche, rainshower, håndklædetørrer, lækre kvalitetsprægede Dansani badrumsmøbler, samt et ovenlysvindue, der giver et fantastisk dagslys. Det hele bindes sammen af fordelingsgangen hvor der også er en åben og integreret forbindelse mellem stueetagen og kælderetagen.
Kælderen er virkelig flot renoveret, yderst indbydende og med højt til loftet, og så er der masser af anvendelsesmuligheder. I kan let sætte den i spil som både teenageafdeling, gildestue eller noget helt tredje. Fra stueetagen kommer man direkte ned i hjertet af kælderen og befinder sig i det store og lækre multirum, hvorfra der er adgang til yderligere to store og indretningsvenlige rum mere samt husets andet badeværelse. Derudover findes et godt bryggers/vaskerum. Kælderen er lavet med nye vinduer, hvide glatte vægge og lofter, og endelig er der gulvvarme i alle rum.

Selve huset er med solceller, et nyere tag samt masser af isolering på loftet. Under huset er kloakken renoveret og regnvandskloak og faskiner er udskiftet og dimensioneret til store regnskyl. Carporten er bygget sammen med huset, så man i regnvejr kan komme tørskoet indenfor. Endelig er der 2 skure samt et overdækket område, som kan bruges til cykelparkering eller vasketøj. Haven er tegnet af en havearkitekt, hvor der har været fokus på at der hele året skal være liv og noget at kigge på, samtidig med at tidsforbrug til vedligeholdelse skulle være minimalt, så der er mere tid til familien.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602987