IMPONERENDE VILLA MED LÆKKER HAVE OG GOD PLADS

KVARTERET
I det hyggelige, og børnevenlige Osted udbydes denne imponerende 1½-plansvilla beliggende på en lukket vej i børnevenligt kvarter, tæt på skolen, institutioner, gode indkøbsmuligheder og busforbindelse. Blot 10 minutters kørsel til Roskilde by, tæt på skov og naturområder.

EJENDOMMEN
Denne indbydendeog velholdte villa er opført i 1973, men af sælger løbende opdateret og vedligholdt. Det samlede boligareal er på 223 kvm, og den vestvendte grund er på 798 kvm.

Stueplanet byder på et stort indgangsparti med adgang til mindre badeværelse samt bryggers med vaske- og opbevaringsfaciliteter. Fra gangen føres man ind i det smukke åbne kvalitetskøkken med udgang til overdækket pergola og terrasse. I stueplanet findes ydermere en stor hyggelig opholdsstue af høj klasse med brændeovn og skøn sydvendt udsigt til haven. Overalt kan man i materialerne mærke, at det ikke er et helt almindeligt hus.

Fra entreen findes også trappen til 1. sal, som rummer en stor fordelingsgang åben til kip med adgang til et badeværelse og 4 hele store værelser. Forældreafdelingen er med walk-in closet.

På grunden findes en stor garagebygning på 35 kvm. samt udhusplads.

Overalt i denne ejendom vil det trænede øje spotte, at huset er bygget i højere kvalitet, end vi sædvanligvis ser. Alle materialer har været nøje udvalgte af bygherren i sin tid. Rummene er bare skønne og åbne og går godt i samspil med udearealerne.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

25213741