VILLA PÅ BLIND VEJ I BØRNEVENLIGT OMRÅDE

KVARTERET:
I kan glæde jer til en pragtfuld beliggenhed i Osted, hvor I finder bus, indkøb, skole, daginstitution og idrætsfaciliteter indenfor en radius af blot 900 meter, så det bliver ingen sag at løse hverdagens puslespil. Tilmed byder området på meget natur, trygge stisystemer samt gode busforbindelser til Lejre, Viby og Roskilde. Desuden kan bilturen til Roskilde klares på kun et kvarter. Læg dertil et børnevenligt område på en blind vej, og resultatet bliver en dejlig base for familielivet.

EJENDOMMEN:
Ejendommen fra 1976 er delvist moderniseret og er placeret på en 718 kvm stor vestvendt grund. Indenfor bydes I velkommen i entréen, hvorfra de 126 kvm udfolder sig via en veldisponeret planløsning, som udnytter hver og én kvadratmeter optimalt.

Det foretrukne samlingspunkt bliver den rummelige stue, hvor I kan mødes om lækre middage, hyggelige brætspil eller nyde en stille stund på sofaen. Tilmed får I en pragtfuld udestue med store glaspartier, som både sikrer et skønt lysindfald og giver direkte udgang til terrassen. I udestuen kan I tyvstarte med forårssolens stråler og forlænge sommeren langt ind i efteråret.

Køkkenet har fin opbevaringsplads til remedierne, så bordpladerne er frie til madlavningen. Videre er der tre værelser, hvor I udover et soveværelse kan indrette jer med enten børneværelser, kontor eller hobbyrum. Endelig afrundes boligen med et badeværelse med bruser samt et bryggers med separat indgang og plads til vaskefaciliteterne.

Udenfor kan I se frem til en dejlig have med en græsplæne til børnenes leg og boldspil. Her er også en skøn terrasse, hvor det i sommerhalvåret er oplagt at nyde frokosten under åben himmel. Som prikken over i'et er der også tilknyttet en garage.

Kort og godt en velindrettet villa nær hverdagens gøremål.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

25213741