LYS OG LÆKKER ETPLANSVILLA I GEVNINGE

KVARTERET:
På Bausager 13 i Gevninge står denne velholdte villa på 160 kvm fra 1970. Grunden har dertil en overskuelig størrelse på 794 kvm, og så er beliggenheden aldeles fremragende. I bosætter jer i en rolig lomme omgivet af hyggelige stisystemer og legepladser. Der er endvidere få minutters gang til daginstitution og indkøbsmuligheder samt bussen, som kører direkte til Roskilde - en distance, der også kan tilbagelægges på omtrent ti minutter i bil, mens København nås efter 35 minutter. Skolebørn rammer deres destination efter godt halvanden kilometer, og også fine idrætsfaciliteter er nærliggende.

EJENDOMMEN:
Huset fremstår pænt og velholdt, og inden døre er hjemmet løbende opdateret og moderniseret, men samtidig ses flere skønne detaljer fra husets oprindelse. Der kan blandt de nyere tiltag nævnes et af badeværelserne samt bryggerset, som er fra 2021, mens døre og vinduer foruden træterrassen er fra 2015. En luft-til-luft-varmepumpe fra 2022 opvarmer huset.

Et imponerende lysindfald og en ganske overlegen loftshøjde springer i øjnene i stuen, som er udført i åben forbindelse med køkkenet. Netop i stuemiljøet, såvel som på flere af værelserne, bemærkes et af 1970'ernes mest vellykkede tendenser i form af det skønne fletparketgulv, der virkelig klæder denne bolig godt.

Fra opholdsmiljøet er der udgang til terrassen og forbindelse til fordelingsgangen, som leder til tre gode værelser, hvoraf det ene har faste skabe, samt de to badeværelser, der begge tager sig ualmindeligt flot ud. Der er mulighed for at etablere endnu et værelse. Endelig er der det praktiske bryggers med egen udgang til at afslutte boligen.

Ude venter en skøn have, som er vedligeholdelsesnem. Flere terrassemiljøer giver mulighed for både sol og skygge, og de store træer rundt omkring på grunden giver et spændende udtryk. Slutteligt er der en carport og en garage.

Alt i alt en forrygende villa med en glimrende beliggenhed for familien.