Åbent hus uden tilmelding

23 januar kl. 11:00 - 11:20

VELINDRETTET VILLA PÅ LUKKET VEJ I ROSKILDE

KVARTERET:
I kan glæde jer til en rolig beliggenhed med Roskilde Badene, bus, indkøb, skole og daginstitution indenfor en radius af blot én kilometer. På cykel er der ikke langt til RO's Torv og centrum med lækre spisesteder, spændende butikker og dagligvareindkøb. Afslutningsvis får I nem adgang til Roskilde Station og motorvejen, hvorfra København kan nås på en halv time.

EJENDOMMEN:
Ejendommen fra 1969 er placeret på en 728 kvm stor grund, som ligger rigtigt i forhold til solen. Indenfor udfolder de 146 kvm sig via en veldisponeret planløsning med fire værelser og flere opholdsrum, som sikrer jer både privatliv og kvalitetstid med familien.

Trumfkortet er den delvist åbne forbindelse mellem stuen og køkkenet, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Den forstærkes af de velplacerede vinduer, som sikrer et skønt lysindfald. Stuen tilføjes ekstra charme i form af Cosmo-brændeovnen fra 2015, som bliver det naturlige omdrejningspunkt på kølige dage.

HTH-køkkenet byder på gulvvarme og fin opbevaringsplads til remedierne, så bordpladerne er frie til madlavningen. Desuden er der plads til et par barstole, som samler jer om madlavning og samvær. Tilmed får I endnu en stue med udgang til terrassen og en skøn udestue, hvor I kan tyvstarte med forårssolens stråler og forlænge sommeren langt ind i efteråret.

Videre er der fire værelser, hvor I udover et soveværelse kan indrette jer med enten børneværelser, kontor eller hobbyrum. Desuden har to af værelserne udgang til terrassen. Endelig afrundes boligen med et badeværelse med gulvvarme samt et bryggers med separat indgang og plads til vaskefaciliteterne.

Udenfor kan I se frem til en dejlig, nem have med tre terrasser, hvor det i sommerhalvåret er oplagt at nyde frokosten under åben himmel. Som prikken over i'et er der også en dobbelt carport.

Kort og godt en velindrettet villa nær hverdagens gøremål.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Anders Kastrup

Ejendomsmægler, MDE

anders@hensrik.dk

70 208 218