GOD PLANLØSNING OG GARAGE I LUKKET VILLAKVARTER

KVARTERET:
I bosætter jer i et børnevenligt lukket og attraktivt villakvarter i Roskilde, hvorfra der går en sikker skolevej, som kun tæller 500 meter til skolen. Daginstitution og indkøbsmuligheder nås ligeledes efter en kort gå-/cykeltur, ligesom der kun er lidt over en kilometer til Roskilde Station. Pendler I til arbejde i København, er der kun 5 minutters til kørsel til motorvejsnettet.

EJENDOMMEN:
Etplansvillaen fra 1967 rummer 155 kvm, mens grunden breder sig over 729 kvm, og I kan se frem til en dejlig have og terrasse udover en god planløsning. Boligen kan moderniseres, så den matcher jeres behov og økonomi, men I kan også male og flytte ind, da det er en velholdt ejendom.

Indenfor venter jer en meget stor vinkelstue som forenes med en hyggelig pejsestue. Pejsestuen er fuldmuret og tilført boligen i 1976 med sorte, rustikke fliser på gulvet og et godt lysindfald via det brede vinduesparti, som efterlader en indbydende atmosfære. I dagligstuen kan I indrette jer med både spisebord og et komfortabelt sofahjørne i særskilt afdeling. I kan også omdanne dette hjørne til endnu et værelse og fortsat bevare en funktionel planløsning. Køkkenet er med spiseplads og tilbyder god skabsplads bag de ældre træfronter. Køkkenet er placeret, så det er oplagt at åbne op mod spisestuen og skabe et moderne køkken/alrum, men samtidig have en separat stue. Via den klassiske pistolgang er der adgang til 3 værelser, som alle har indbyggede skabe, foruden oprindeligt gæstetoilet samt badeværelse. med brus. Slutteligt finder i det praktiske bryggers med god plads til vaskefaciliteter samt tøj og sko. Bryggerset har egen indgang, som er praktisk placeret lige ved den murede garage med støbt gulv og plads til både bil og værksted.

På den sydøstvendte terrasse kan I nyde sommerens lune stråler, og trænger I til skygge vil den overdækkede del af udearealet også blive et yndet opholdssted. I haven kan børnene lege og boltre sig, i den lukkede have, mens der stadig er plads til grill og gæster.

Et perfekt hjem til børnefamilien, som gerne vil sætte deres eget præg i disse gode rammer.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

70 208 218