ENERGIVENLIG VILLA MED SKØNT UDHUS

KVARTERET:
I Gadstrup er der et dejligt sammenhold med et aktivt foreningsliv, og beboerne er en fin blanding af unge og ældre. Ejendommen har en god beliggenhed i byen tæt på den flotte natur ved åen og Gadstrup Mose, og samtidig får I kort afstand til alt, der får hverdagen til at hænge sammen. I bosætter jer nemlig med gåafstand til Børnehuset Hyldebo og den lokale købmand, og det tager heller ikke lang tid at cykle til Gadstrup Skole. Endelig er der fem minutters gang til Gadstrup Station, hvorfra togturen til både Roskilde og Køge tager under et kvarter.

EJENDOMMEN:
Murstensvillaen fra 1968 giver jer 184 kvm bolig, et isoleret udhus på 46 kvm og et skur, som alle står på en 1.118 kvm stor grund. Villaen har fået nyt tag i 2021 med integrerede solceller og en luft-til-vand-varmepumpe fra 2021.

Den store stue er husets hjerte, hvor I kan sidde i lyse rammer og nyde hinandens selskab. En del af stuen er tilbygget i 2003, med store vinduespartier mod syd og vest, som giver et skønt lysindfald. Stuens størrelse giver jer spændende indretningsmuligheder, og den åbne forbindelse til køkkenet skaber en god synergi i opholdsmiljøet.

Der er samlet set fire værelser i hjemmet, hvoraf tre af disse ligger i forbindelse med entréen. Det største af værelserne har adgang til et walk-in-closet, hvilket gør det oplagt som forældresoveværelse. I forbindelse med soveafsnittet er der to badeværelser, og endelig er der et bryggers.

Fra stuen er der udgang til en stor træterrasse fra 2022, som vender mod syd, hvilket betyder solskin hele dagen. Videre er der en have anlagt i en nem stil, og endelig har I et isoleret udhus med varmepumpe, som eksempelvis kan bruges som kontor eller hobbyrum.

En elegant, energioptimeret villa i Gadstrup.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

50602981