MED ELEVATOR OG ALTAN I NYT SPÆNDENDE OMRÅDE

KVARTERET:
I bosætter jer i et livligt og farverigt område, hvor kreativiteten blomstrer. Der sker altid noget i Musicon-bydelen, som huser forskellige, spændende museer, dans, musikoplevelser og et utal af andre kunstneriske udfoldelser. I centrum af det hele står den ikoniske, gule bygning, som åbner op til Ragnarock - Danmarks Rockmuseum. Foruden den kreative atmosfære er der heller ikke langt til hverdagens fornødenheder i form af indkøbsmuligheder, bussen og motorvejsnettet, som nås på under tre minutter i bil.

EJENDOMMEN:
Ejendommen har ikke andet end fire år på bagen og stod færdig i 2019, hvorfor udtrykket er minimalistisk og stringent. Jeres fremtidige hjem ligger på første sal og fordeler sig over 77 kvm.

LEJLIGHEDEN:
Inden døre fortsætter den enkle stil, og I finder nemt plads til remedierne i køkkenet, som byder på fint med skabsplads og derudover integrerede hvidevarer. I åben forbindelse indrettes dagligstuen samt et spiseområde, og lysindfaldet er behageligt. En fransk altan giver fornemmelsen af udeliv.

Derudover har I to gode værelser, hvoraf det ene har udgang til den østvendte altan, mens det andet kan bryste sig af sin rummelighed. Både værelserne og opholdsrummet prydes af et elegant, lyst gulv med spil i. Endelig er der et badeværelse med brus og rum til en vaskesøjle.

Herlighederne afsluttes med manér på altanen, som modtager solens første stråler fra øst, og her kan I stille et cafésæt og en lille grill. For foden af ejendommen kan I se direkte over til bydelens hjerte, Ragnarock.

Kort fortalt er Bifaldet 17 et moderne hjem tæt på byens kreative mekka.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Anders Kastrup

Ejendomsmægler, MDE

anders@hensrik.dk

50602985