STOR LEJLIGHED PÅ MUSICON MED ELEVATOR OG 35 KVM ALTAN

KVARTERET:
Med bopæl centralt i den spændende og mangfoldige Musicon-bydel i Roskilde er det ikke til at sige, hvad morgendagen bringer af inspirerende stimuli, for dette spændende område byder på lidt af hvert. Alt fra alternativ dans og musikoplevelser til de hyggeligste loppe- og julemarkeder foruden lækre madboder omgiver og præger hverdagen. Beboersammensætningen er meget blandet, og du vil opleve stor frihed, diversitet, grønne, rekreative områder og bilfrie zoner - alt sammen i et ærligt og upoleret miljø. Selvom nærmiljøet hovedsageligt gør indtryk med specielle begivenheder og et bredt udvalg af kulturoplevelser, har du også alle hverdagens fornødenheder lige ved hånden og kan gå til indkøb, bussen, svømmehal, skole og daginstitution samt Roskilde Station inden for et kvarter.

EJENDOMMEN:
Den iøjnefaldende ejendom stod færdig i 2019 og passer som hånd i handske ind i omgivelserne med sin rå facade og asymmetri. Det er værd at bemærke at der elevator direkte ind i lejligheden.

LEJLIGHEDEN:
Lejligheden fordeler sig over et stort soveværelse, med mulighed for et eller to mere, et åbent opholdsmiljø og to badeværelser, og det er et ideelt hjem for singlen, parret eller den lille familie. I vil elske at stimle sammen i det åbne opholdsrum, hvor et elegant HTH-køkken med mørkeblå fronter skaber dybde og kontrast i rummet. På hver side af det kulinariske frirum udfolder sig et stueareal, og mens spisebord og sofagruppe intuitivt placeres ovenpå de hvidolierede egetræsplanker, vil du bide mærke i den skønne karnap. Endvidere får du et soveværelse med walk-in-closet/depot og eget badeværelse med dobbelt brus og dobbelt håndvask. Afslutningsvis er der et værelse mere med åben adgang til stuen samt endnu et badeværelse.

De to altaner tæller i alt 35 kvm og inviterer til ophold i solen fra morgen til aften samt en betagende udsigt.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

casper@hensrik.dk

50602987