ARKITEKTTEGNET VILLA MED UDSIGT TIL FREDEDE AREALER

KVARTERET:
Perfekt placeret i Lejre finder I denne rummelige villa i skønne omgivelser med udsigt til åbne, fredede arealer og Ledreborg Allé. Her får livet og familien de allerbedste vilkår for at trives med kort afstand til Allerslev Skole, pasningstilbud, butikker og Lejre Station.

EJENDOMMEN:
Denne sjældent udbudte og arkitekttegnede villa på Blæsenborgvej 7 er i sandhed ikke noget, man ser hver dag. Denne villa fra 1948 med en harmonisk tilbygning fra 1961 udfolder sig på en 1.479 kvm grund, hvor der indenfor venter 210 kvm i halvandet plan samt 93 kvm høj kælder. Sidstnævnte byder på et viktualierum samt tre disponible rum, hvoraf det største har dobbeltdøre ud til en nedkørsel.
Den dejlige, vestvendte grund råder også over en muret garage med en overdækning sammen med en pragtfuld have, der bliver jeres rolige oase i sommerhalvåret.

Hele hjemmet oser af originale detaljer, som I kan vælge at inddrage i den opdatering af boligen, der må påregnes. Den nuværende planløsning giver jer store rum med et mægtigt lysindfald, og under tæpperne gemmer sig trægulve, der kan slibes og pudses.
I træder ind ad hoveddøren til den imponerende hall med grønne nuancer på væggene og en smuk trappe, der forbinder jer til resten af hjemmet.
Stueetagen råder over et spisekøkken med grebsfrie træelementer i en vinkelform og en tilstødende spisestue, der glider ubesværet over i endnu en stue. Herfra har I adgang til en hyggelig udestue med glaspartier hele vejen rundt og kig til haven. Etagen fuldendes af et toilet og et værelse med egen indgang.
Fortsæt op til førstesalen og lad den brede repos fører jer til et lyseblåt brusebadeværelse og fire værelser, hvor det ene har udgang til en sydvendt altan.

Denne villa er for jer, der gerne vil skabe drømmehuset og have en fantastisk, uspoleret udsigt.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Martin Vester Brændstrup

Ejendomsmægler, MDE

martin@hensrik.dk

70 208 218