HERSKABELIG LEJLIGHED I CENTRUM MED IMPONERENDE UDSIGT

KVARTERET:
I hjertet af Roskilde centrum for enden af gågaden, omgivet af historiske bygninger ligger denne skønne lejlighed. I gåafstand finder I kulturelle tilbud, torvedag, byens restauranter, cafeer, butikker og det gamle rådhus.

EJENDOMMEN:
Lejligheden er placeret øverst i en nydelig rødstensejendom fra 1932. I bliver en del af en lille, veldrevet ejerforening med 21 ejere, som har parkeringsmulighed i baggården. På en sommerdag kan solen nydes på den fælles terrasse, som er placeret oven på de to garager som foreningen også råder over. Ejendommen er gennem de seneste 10-15 år løbende blevet vedligeholdt med bl.a. opdaterede faldstammer, vandrør, varmestyring og udskiftning af vinduer, så I rykker ind i en helt indflytningsklar bolig.

BOLIGEN:
Den fireværelses lejlighed råder over 103 kvm, og I får fra en fantastisk udsigt mod vest over byens tage fra stuerne, med et kig til fjorden, mens i fra værelserne og køkkenet har en flot udsigt til Roskilde Domkirke.I kan se frem til to store stuer en suite, som ud over udsigten, byder på højt til loftet og masser af lys, som skaber en skøn indbydende atmosfære. I stuerne er der stuk og rosetter i loftet, som fint skildrer den sjæl og charme, der er i den ældre ejendom, ligesom alle dørene er de originale fyldningsdøre. For enden af fordelingsgangen ligger et stort værelse samt et lidt mindre. Begge med klassiske plankegulve som i stuerne. Fra fordelingsgangen er også adgang til et velholdt men ældre brusebadeværelse med vaskefaciliteter, samt et tidssvarende køkken med hvide fronter og adgang til bagtrappe.

Fra både for- og bagtrappen er der adgang til loftsrummet, hvor der I råder over to store depotrum, som sammen med det medfølgende kælderrum giver Jer god opbevaringsplads.

Kort fortalt får I mulighed for at bo i hjertet af Roskilde, i en lys herskabslejlighed med den dejligste udsigt.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

70 208 218