CHARMERENDE LEJLIGHED I ROSKILDE CENTRUM!

KVARTERET:
Ejerlejligheden ligger super centralt i Roskilde lige for enden af gågaden med alle dens butikker, restauranter og cafeer. Ligger endvidere tæt på institutioner, skoler, grønne arealer og parker, og i gåafstand ligger Roskilde Fjord og det hyggelige havnemiljø.

EJENDOMMEN:
Rødstensejendommen er opført i 1932 og har en ejerforening bestående af to opgange. Til hver lejlighed hører der et kælderrum, et loftrum og et loftsværelse ("pigeværelse"). Man har endvidere brugsret til cykelskur og tørrerum, og der er mulighed for at leje garage, såfremt der er nogle ledige. Desuden findes der p-pladser i gården efter først til mølle princippet. Derudover er der stor fælles terrasse og i 2015 blev der monteret nye termovinduer i ejendommen.

LEJLIGHEDEN:
Lækker og lys lejlighed på 89 kvadratmeter. Lejligheden indeholder entré/fordelingsgang med adgang til rummeligt køkken med en masse god skabsplads, flot badeværelse med bruseniche, to lyse stuer én suite forbundet med franske døre og med den flotteste udsigt over byens tage samt et stort soveværelse med indbyggede skabe. Lejligheden er yderst stilfuld med plankegulve, fyldningsdøre, stuk og ikke mindst med skønt lysindfald.

Helt unikt er der i sælgers ejertid blevet monteret en 6 kvm altan på lejlighedens nordvestlige side. Herfra har du et lille kig til vandet, samt udsigt hen over tagryggene og helt ud til Boserup skov.

Her kommer man til at bo yderst central med en god udsigt over byens tage i en super flot lejlighed!
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602987