VILLA MED FRIT UDSYN TIL NATUREN

KVARTERET:
Etplansvillaen ligger for enden af en lukket vej i landsbyen Sæby, som er et fredeligt lokalmiljø omgivet af flotte marker. Det er en aktiv, lille by, hvor bylauget igangsætter mange tiltag, som skaber et fint fællesskab i byen. I bosætter jer med under to kilometer til Sofiehøj Friskole og den nærmeste børnehave, mens der er tre kilometer til Kirke Hyllinge, som har sportsfaciliteter, indkøbsmuligheder og en folkeskole. Endelig kommer I let til Roskilde Fjord, og når hverdagen melder sin ankomst, er der ikke langt til motorvejen.

EJENDOMMEN:
Etplansvillaen på 137 kvm er fra 1971 og er placeret på en 1.300 kvm stor grund, hvorpå der også står en muret garage på 30 kvm. Hjemmet opvarmes med elvarme og en luft-til-luft-varmepumpe, der sidder i husets omdrejningspunkt. Stuen er anseelig i størrelse og mangler blot at få lagt et gulv, inden den indrettes. Solen kommer ind i rummet via de sydvendte vinduer, der samtidig giver jer en fornem udsigt ud over markerne. I har mulighed for at lave et stort køkken-alrum ved at åbne op til køkkenet, hvor I kan installere et køkken præcist efter jeres behov. Videre fra køkkenet er der et bryggers.

Der er mange mulige ændringer af planløsningen, som vil gøre den mere familievenlig. Blandt andet kan I dele spisestuen op i to værelser, hvis dette ønskes. Dette vil samlet set give jer fire værelser, der alle er tæt på badeværelset og gæstetoilettet.

Udenfor har I en hyggelig have med to solrige fliseterrasser, hvorfra I har et uhindret vue til den omkringliggende natur. Haven er anlagt i en vedligeholdelsesnem stil og på den modsatte side af huset, har I en muret garage med god opbevaringsplads.

Samlet set en mulighedsrig villa i rolige og naturskønne omgivelser.