SÅ MEGET KVALITET SAMLET ÉT STED

KVARTERET:
Det er et nyopført kvarter centralt i Holbæk, der bliver rammen om jeres tilværelse. Inden for en radius af halvanden kilometer har I bussen, dagtilbud, skoler, foreningsliv, sygehuset, indkøbsmuligheder og ikke mindst det rige handelsliv og den hyggelige stemning på Ahlgade. En kort tur på cyklen vil dertil føre jer til Holbæk Fjord og stationen, mens under fire kilometer skiller jer og motorvejen ad.

EJENDOMMEN:
Indflytningsklar, nybygget og et hav af kvalitetsorienterede tilvalg indrammer fint dette halve dobbelthus fra 2022, som fordeler 126 kvm over to fulde plan. Alle forbedringer er foretaget af professionelle håndværkere. Huset opvarmes ved fjernvarme. Selve grunden er på overskuelige 208 kvm.

Entréen er af en helt særlig støbning med et skræddersyet interiør, der dækker over en hyggelig bænk, skuffeløsninger, skoopbevaring og god skabsplads. Og Rackbuddy er en løsning, der går igen i hjemmets andre rum. Videre udfolder køkkenet og stuen sig i forening. Køkkenet er fra Svane, og i stedet for de oprindelige skabe, er der i dag valgt skuffeløsninger, som akkompagneres af en Silestone-bord- og stænkplade i komposit. Hvidevarerne er fra Miele, og der er også Quooker og spots.
Stuen modtager et glimrende lys, og et nydeligt trægulv pryder overalt. Etagen afsluttes af et gæstetoilet, og under trappen til førstesalen er der lavet et smart depotrum.

Overetagen er perfekt indrettet med fire gode og meget højloftede værelser, hvoraf de tre har indbyggede skabe fra Svane, og her går Rackbuddy-garderobeløsningen igen. Endelig er der badeværelset med en glasafskærmet bruseniche. Der er gulvvarme overalt i hjemmet. Særligt for dette hus er desuden ovenlys over repos´en,

Ude er der god belysning, en indkørsel, en terrasse, et udhus med belysning og flere steder med græs, som er meget nemt at holde. Der er plantet en hæk omkring grunden, og afslutningsvis er der udvendig vandhane. Alt i alt et indbydende kvalitetshjem i et nyopført kvarter.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

25213741