ISTANDSAT FRITIDSHUS MED KIG TIL FJORDEN

KVARTERET:
I rolige, hyggelige omgivelser lige ned til Roskilde Fjord får I nu mulighed for at feriere under hjemmevante himmelstrøg i dette fine fritidshus. I bliver en del af et dejligt, naturskønt område med gode naboer og få skridt til sandstrand og vandkant. Indkøb foretages i Gevninge, mens I også er tæt på Roskilde og motorvejsnettet mod København og Holbæk, så I nemt kan suse på weekend og slappe af i skønne omgivelser.

EJENDOMMEN:
I ankommer til et charmerende fritidshus på 67 kvm, der er opført i 1969 og ligger på en 834 kvm solrig grund lige ud til et grønt fællesareal. Takket være en omfattende istandsættelse i 2017, hvor det faktisk kun var de originale, sortmalede træfacader, der stod tilbage, overtager I et exceptionelt lyst og flot hjem med et moderne touch.
Udenfor nydes dagene på den sydvendte træterrasse i den solbeskinnede have med plads til at lege på græsplænen og dase i liggestolene. Den hækomkransede have har egen udgang til fællesarealet og videre ned til stranden, hvor det er oplagt at tilbringe årets varmeste dage. Forsætter I indenfor, venter der jer et indbydende indre med masser af lysindfald og en tidløs farvepalette i rolige nuancer med gennemgående gulve i grålige toner. Køkken-alrummet ligger sammen med stuen og skaber et hyggeligt opholdsmiljø at mødes i på tværs af aktiviteter såsom madlavning, leg og afslapning med en god bog i sofaen.
På kølige dage tænder I op i brændeovnen og får den ultimative følelse af sommerhus. Det hvide, grebsfrie Vordinborg-køkken er opsat i en vinkelform med mørke bordplader og albuerum til kokkens påfund, som I har udsyn til fra spisebordet.
Tilstødende finder I to værelser og badeværelset med en muret bruseniche og rum til opsætning af vaskefaciliteter.

En drøm for jer, der ønsker et fritidshus i hyggelige omgivelser.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Martin Vester Brændstrup

Ejendomsmægler, MDE

martin@hensrik.dk

70 208 218