VILLA MED GOD KÆLDER I ATTRAKTIVE ROSKILDE VEST

KVARTERET:
Her overtager I en fin villa på en rolig vej i det attraktive Roskilde Vest, hvorfra der er kort afstand til centrums mange tilbud, og pendleren kan cykle til toget eller nå motorvejen på kort tid. I bor samtidig med indkøb, skole og idrætshal indenfor bare 800 meter, og der er flere parker nærved samt Boserup Skov til udflugter og løbeture, ligesom I er nær havnens maritime rammer. Vil I med bussen, stopper den 300 meter fra huset.

EJENDOMMEN:
Villaen fra 1949 er på 122 kvm plus 100 kvm kælder, og det ligger på en 763 kvm stor grund. Huset fremstår nydeligt allerede udefra, og indenfor vil I sætte pris på det store opholdsrum med køkken, spisestue, dagligstue og en udestue, der forlænger sommeren. Der er også mange fine detaljer i opholdsrummet såsom den integrerede spiseplads i køkkenet. I har et badeværelse med brus i stueplan, mens førstesalen er indrettet med endnu et værelse og et badeværelse samt en hyggelig stue med en altan i forlængelse, så I kan nyde udsigten over området. Endelig er der mere plads i kælderen med fire disponible rum, et viktualierum og en integreret garage. Ydermere en carport ved hoveddøren.

Haven har sin helt egen charme, og den fremstår virkelig smuk med stenbelægning, græsoaser og flotte bede, ligesom I både har terrassen og orangeriet, når I slapper af. Ud mod vejen er der hegn, så grunden er også fint afskærmet.

Alt i alt en dejlig bolig, hvor der er sørget for plads til samvær inde som ude, mens beliggenheden tilbyder jer alt, hvad I behøver.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

25213741