ORIGINAL VILLA I HJERTET AF ROSKILDE

KVARTERET:
Villaen ligger i et eftertragtede område i vestbyen nær centrum af Roskilde, hvor gåafstand i dén grad bliver et nøgleord i hverdagen, da I kan spadsere til såvel dagligvarebutikker, Sct. Jørgens Skole, institutioner og idrætsfaciliteter. Distancen til gågaden kan ligeledes tilbagelægges til fods, mens en lille cykeltur leder jer til stationen. På selve vejen hersker der et godt og socialt naboskab, hvor der blandt andet er blevet afholdt vejfester og loppemarked.

EJENDOMMEN:
Ejendommen er opført i 1959 og byder på 110kvm. boligareal. Grunden er på 696kvm. og husets placering gør, at haven kan udnyttes optimalt på begge sider til gode terrasser og leg. Huset fremstår rimeligt velholdt ude, men der er selvfølgelig stadig opgaver, som man kaste sig over. Inde står boligen i tæt på original stand og er klar til en ny familie, som kan indrette sig. Man kan umiddelbart nemt indrette et 3. værelse i stuen mod baghaven.

Boligen er indrette med et vindfang, som leder ind til en centralt placeret entre og fordelingsgang. Herfra dør til en stor stue med mange vinduer, to soveværelser, et badeværelse, et mindre og nydeligt køkken samt et teknikrum/bryggers med dør til det fri under halvtag.

På ejendommen findes også en garage på 17kvm., som der er nem adgang til fra vejsiden. Bøgevej er en relativ rolig villavej med begrænset gennemkørsel.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

25213741