HERSKABLIG LEJLIGHED I ROSKILDE CENTRUM

KVARTERET:
Lejligheden er beliggende centralt i Roskilde centrum, tæt på cafeer, butikker og dagligvareindkøb. Kun få minutters gåafstand til Roskilde Station, grønne arealer, parker samt idrætsfaciliteter. I cykelafstand ligger endvidere Roskilde Fjord og det hyggelige havnemiljø.

EJENDOMMEN:
Charmerende rødstensejendom med 3 lejligheder. Hver lejlighed har tilhørende kælderrum samt brugsret til gode fællesarealer som velholdt lukket have, vaskekælder med egen maskine, samt cykelparkering.

LEJLIGHEDEN:
Lejligheden er beliggende på 1. sal og rummer 84 kvm. Fra fordelingsgang har I adgang til de 2 stuer en-suite, hvoraf det ene pt. benyttes som værelse. Herudover er der adgang til et nydeligt køkken hvorfra du kan se ned på haven, samt soveværelse, hvor du finder badeværelset i forlængelse heraf.

Lejligheden fremstår meget velholdt og i en charmerende herskabelig stil, med lyse plankegulve, stuk, rosetter og rigtig nydelige radiatorskjulere.

Til denne lejlighed hører brugsret til en plads i carporten, samt et stort kælderrum på 19 kvm. som med fordel kan anvendes til opbevaring, kontor eller hobbyrum.

Her har du altså det hele, samt en unik mulighed for at bo i en herskabelig lejlighed uden at sprænge budgettet!
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

casper@hensrik.dk

50602987