SJÆLDENT UDBUDT LEJLIGHED I CENTRUM MED DIREKTE ADGANG TIL FÆLLES HAVE

KVARTERET:
Lejligheden er beliggende helt centralt i Roskilde midtby, tæt på cafeer, butikker og dagligvareindkøb. Kun få minutters gåafstand til Roskilde Station, grønne arealer, parkerne og byens idrætsfaciliteter. Her er gode parkeringforhold på offentlige pladser med en p-licens foran ejendommen.

EJENDOMMEN:
Flot klassisk rødstensejendom fra 1910 med i alt fire beboelseslejligheder. En god og sund ejerforening med styr på sagerne og opsparing til eventuelle uforudsete udgifter. Der er rimelige fællesudgifter som bl.a. dækker trappevask og havemand to gange årligt. Taget på ejendommen blev udskiftet i 2004. Hver lejlighed har tilhørende kælderrum samt brugsret til gode fællesarealer, samt en nyanlagt lukket have med udekøkken og krydderurter, græsplæne, overdækninger mm. Og i kælderen findes værksted og vaskerum med vaske- og tørrefaciliteter.

LEJLIGHEDEN:
Arealet er på hele 115 kvm. og indenfor bydes du velkommen i entréen, en centralt placeret fordelingsgang, der giver adgang til to af de tre stuer en suite. Dette giver mulighed for opholdsstue, spisestue samt et værelse eller kontor. Endvidere findes et rummeligt soveværelse med et indbygget klædeskab, et badeværelse, samt et nydeligt køkken med mindre spiseplads og udgang til vindeltrappe, som leder direkte ned i den skønne have.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

casper@hensrik.dk

50602987