EN UALMINDELIG LÆKKER VILLA I ROSKILDE CENTRUM

Luksus fra inderst til yderst, gulvvarme overalt, haveanlæg med spa og et dejligt område tæt på centrum er, hvad I kan se frem til med denne unikke ejendom i Roskilde. Villaen fra 2006 er udført i et væld af lækre kvalitetsmaterialer og byder på en yderst veldisponeret planløsning.

Boligen er løbende blevet opdateret blandt andet med en ny, dobbelt garage med køkken og gulvvarme, som kan benyttes til festsal. Derudover er et redskabsskur og et cykelskur kommet til, mens terrassen har fået en eksklusiv sauna, et spabad og et smart pergolasystem. Haven er desuden arkitekttegnet og forsynet med ny belægning, hegn, låger samt ny plæne og beplantning.

Husets hjerte udgøres af det store køkken-alrum, der forbindes med stuen via franske døre. Køkkenet præsenterer sig tidløst med grebsfrie elementer og integrerede hårde hvidevarer, og I stuen placeres det bløde møblement. Bemærk desuden kiploftet og det upåklagelige lysindfald fra de brede glaspartier og foldedørene, der åbner op til terrassen.

Hjemmets resterende kvadratmeter råder over en oplagt forældreafdeling bestående af et værelse med walk-through-closet, eget badeværelse med spa og adgang til terrassen. I den modsatte ende af huset udfolder et børneafsnittet sig med tre indretningsvenlige værelser og et badeværelse. Afslutningsvis findes et bryggers til vaskefaciliteterne.

Gennem den lune årstid er træterrassen et fortrinligt sted at opholde sig med en kold forfriskning, især i det nedsænkede spabad eller i saunaen. Om aftenen kan I grille herude, og når duggen falder, leverer pergolasystemet en elegant afskærmning af uderummet. Resten af haven består af en petanquebane, en velplejet græsplæne og enkelte træer.

I bosætter jer med det bedste af Roskilde inden for nær rækkevidde. Således når I nemt til Byparkens slyngede stier, fjordens smukke natur, gågaden og hverdagens fornødenheder. Pendleren kan desuden glæde sig over nærheden til både togstation og motorvej.

En villa, der skal ses og opleves - book en fremvisning.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

70 208 218