NYERE LUKSUSVILLA MED LÆKKERT HAVEANLÆG MIDT I ROSKILDE

KVARTERET:
Dette fine hus på Borgediget 27B ligger i hjertet af Roskilde med ganske kort afstand til gågaden, Roskilde Station og det summende byliv. På trods af den centrale placering er huset tilbagetrukket fra en stor vej, hvilket sikrer en fredelig beliggenhed på en lukket vej. Herfra er I i gåafstand til hele midtbyen, havnen og Byparken. Her er også et stenkast til Absalons Skole, Børnehaven Bredgade, indkøb og lægehus.

EJENDOMMEN:
Der er tale om en nyere bolig fra 2006 med gulvvarme i hele huset, hvor I får 148 kvm i et plan. Boligen er velholdt og har senest fået installeret nyt fjernvarmeanlæg og afkalkningsanlæg. På den 806 kvm grund er der desuden en opvarmet dobbeltgarage med elport, der nemt kan bruges som gildesal, da den er indrettet flot med Troldtekt-loft til kip og spots og køkkenfaciliteter.

Selvom ejendommen fremstår en smule anonym, er boligen en fornøjelse at træde ind i, da der er mange luksuriøse løsninger i huset. I det åbne køkken-alrum finder I et stilrent køkken med en spiseplads, hvorfra I ledes ind til stuen. Opholdsrummene er med loft til kip, akustikplader samt spots og ovenlysvinduer, hvilket giver nogle veloplyste rum med en rar atmosfære. Er I en børnefamilie, er der samtidig mulighed for tre børneværelser og en oplagt forældreafdeling, da det ene værelse har walk-in-closet og egen indgang til et af husets to lækre badeværelser.

Udenfor får I en stor og solrig træterrasse med en eksklusiv markiseløsning samt et spabad og en sauna. Haven er dertil nem at holde og i en virkelig flot stand med den hævede terrasse, store træer og en total privat atmosfære på grunden.

I er her sikret et skønt hjem med en moderne indretning og en fantastisk garage til bilentusiasten.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

70 208 218