ETPLANSRÆKKEHUS MED SOLRIG HAVE I NATURSKØNNE HIMMELEV

KVARTERET:
Himmelev er pragtfuld, hvis I ønsker en rolig beliggenhed tæt på naturen og samtidig have hverdagens gøremål inden for overskuelig rækkevidde. Den naturskønne placering understreges af nærheden til det grønne fællesareal, ligesom I får udsigt over Børnehøjen. Glæd jer til et godt naboskab samt kort afstand til indkøb og offentlig transport, mens centrum er en kort cykeltur væk. Endelig sætter Himmelev Skov og stranden tempoet ned med gåture i smukke omgivelser.

EJENDOMMEN:
Dette etplansrækkehus fra 1969 henvender sig til en bred målgruppe lige fra det ældre publikum til den unge børnefamilie. Her venter 520 kvm grund, og indenfor udfolder de 107 kvm sig via en veldisponeret planløsning uden spildplads, som får boligen til at virke mere rummelig. Desuden er boligen istandsat i 2021 med nyt køkken og gulv i soveværelset, ligesom stort set alle ruder er udskiftet. Oveni er der etableret fjernvarme.

Samlingspunktet er den store stue, som fremtræder let og indbydende med et skønt lysindfald. Herfra er der udgang til en udestue med velplacerede vinduer, som trækker dagslyset ind. Her kan I tyvstarte med forårssolens stråler og forlænge sommeren langt ind i efteråret. På varme dage kan I åbne døren ud til terrassen og dermed skabe en flydende overgang mellem inde og ude.

Køkkenet fra 2021 byder på god opbevaringsplads, så bordpladerne er frie til madlavningen. Videre er der to værelser, hvor I udover et soveværelse kan indrette jer med enten et kontor, hobbyrum eller gæsteværelse. Endelig er der et gæstetoilet og et badeværelse, som er udnyttet på bedste vis med en bruseniche og plads til vaskemaskinen.

I sommerhalvåret bliver den solrige grund et skønt supplement til boligen. Haven har en græsplæne til afslapning og aktiviteter i det fri, mens den hyggelige terrasse indbyder til frokost under åben himmel. Som bonus er der tilknyttet en carport og to skure.

Kort og godt et overskueligt etplansrækkehus nær naturen.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Anders Kastrup

Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602985