HERSKABELIG LEJLIGHED I HJERTET AF ROSKILDE

HERSKABELIG LEJLIGHED I HJERTET AF ROSKILDE

KVARTERET:
Den Gamle Politigård, ligger midt i Roskilde centrums gamle bykerne, tæt på handels- og cafemiljøet, den smukke domkirke, Roskildes havn og parker, hvor der hele året rundt, altid summer af liv.

EJENDOMMEN:
I starten af 1900-tallet tegnede Arkitekt Carl Møller denne smukke bygning, som stod færdig i 1916. I 1954 overtog staten hele ejendommen og indrettede den til dommerkontor samt politigård. I årene 2009 til 2011 blev ejendommen nyrenoveret af entreprenør Henrik Rasmussen og er nu omdannet til 9 ejerboliger, samt erhversmål mod Kornerups Vænge.

LEJLIGHEDEN:
Nu udbydes denne herskabelige og flotte 2-værelses lejlighed på 117 kvm med højt til loftet. Lejligheden byder på en entré, der forbinder en stor stue, som fyldes med naturligt lysindfald, et lækkert soveværelse, der har tilhørende walk-in closet, og et stort køkken med plads til spisebord. Herudover er der et fint badeværelse med brus og vaskefaciliteter samt en hyggelig vestvendt altan med plads til et lille kaffebord og to stole, så man kan nyde eftermiddagssolen rigtigt.

Der hører et stort kælderrum til lejligheden samt en privat carport i gården.

Ejendommen byder desuden på en hyggelig gårdhave med grill.