MEGET VELHOLDT RÆKKEHUS MED SUVERÆN PLACERING I HOLBÆK

KVARTERET:
Beliggenheden forener på bedste vis det historiske vingesus med nærheden til byens liv og vandet, hvilket giver jer et nærområde udover det sædvanlige. Der er tale om et fuldstændigt unikt smørhul med brostensbelagte stræder, smukke stokroser og rolige omgivelser, og samtidig kan I gå til det pulserende handelsliv i Ahlgade. Alt imens sætter den nybyggede havn og stranden tempoet ned med gåture i naturskønne omgivelser. Tilmed finder I Holbæk Teater, indkøb og bus inden for blot 400 meter, ligesom I får nem adgang til togstationen og motorvejen.

EJENDOMMEN:
Dette meget velholdte rækkehus fra 1989 er placeret på en 103 kvm stor grund. Indenfor udfolder de 78 kvm sig via en veldisponeret planløsning uden spildplads, som får boligen til at virke mere rummelig.

Boligens hjerterum er det store køkken-alrum, som gør det muligt at prioritere samvær på tværs af madlavning og forskellige aktiviteter. Komforten er i top i det stilrene køkken fra 2019 med en ovn i ergonomisk højde og rigelig med opbevaringsplads, så bordpladerne er frie til madlavningen. Her kan I tilberede middag og samtidig deltage i snakken omkring spisebordet. Videre er der et badeværelse, som er udnyttet på bedste vis med en bruseniche og plads til vaskemaskinen.

Når aftenen falder på, kan I trække jer tilbage til soveværelsets ro på førstesalen, hvor morgensolens stråler fra øst vækker jer blidt. Heroppe findes også en stue, som fremtræder let og indbydende med et skønt lysindfald fra de vestvendte sprossevinduer.

Udenfor kan I se frem til en dejlig, overskuelig grund, som bliver det naturlige omdrejningspunkt i sommerhalvåret. Her er der et østvendt gårdmiljø med morgen- og eftermiddagssol, der indbyder til afslapning under åben himmel. Som bonus er der et udhus.

Kort og godt et rækkehus med en suveræn placering mellem havnen og det pulserende handelsliv i Ahlgade.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

25213741