NYISTANDSAT 4-VÆRELSES MED 2 ALTANER OG UDSIGT TIL VAND & HAVE

Kvarteret:
Holbæk Havn byder på en perfekt blanding af nærhed til byens handelsliv og de naturoplevelser som man får, når man bor nær vandet. Området er helt unikt, og der findes ikke tilsvarende andre steder i Midt- og Vestsjælland. Her er smukke brostensbelagte stræder, kanalen med café, stranden og bådpladser som sætter stemningen. Der er kun få hundrede meter til en af byens bedste restauranter og fiskebutik, ca. 900m til stationen og 400m til Ahlgades pulserende liv.

Ejendommen:
Bygningen er opført i 2008, og er en Holbæks mest attraktive lejlighedsejendomme. Dette bunder i ejendommens beliggenhed og faciliteter, som den store p-kælder, et meget smukt haveanlæg og de 2 store altaner mod øst og vest.

Lejligheden her er på 110kvm og ligger højt placeret fra gadeniveau. På østsiden findes Retsbygningen, som er lukket uden for almindelige arbejdstider, og der er god afstand til naboerne på vestsiden. Dette giver også et fantastisk lys i boligen året rundt. Mellem bygningerne på havnen er anlagt et meget flot haveanlæg med små stier og varieret beplantning, som følger årstiderne. Der er p-kælder med egen p-plads og et godt kælderrum - hhv. nr. 33 & 32..

Boligen er et ikkerygerhjem, og er indrettet med entre med tv-dørtelefon, 3 gode soveværelser med skabe og alle med udgang til altan. Ydermere et pænt og lyst badeværelse med gulvvarme, brus og vaskefaciliteter. Hjertet i lejligheden er den meget store og lyse stue og køkkenalrum ligeledes med døre til de 2 store altaner. Her er rigeligt plads til både stue og spisestue inden man når til køkkenet.

Sælger har gjort boligen klar til indflytning og er fleksibel mht. overtagelsestidspunktet.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

25213741