NYERE VELHOLDT BOLIG I ET PLAN OG MED NEM MINDRE HAVE

KVARTERET:
Med nøglerne til Byager 17 bliver I en del af et roligt kvarter i Gevninge, der er omkranset af natur tæt på Lejre Vig og Lindholmskoven. I kan også glæde jer til at bo tæt på flere af hverdagens nødvendigheder deriblandt indkøb, skole og dagtilbud, mens der er bus til Roskilde og Frederikssund og omkring fem kilometer til Lejre Station. Motorvejen er få minutter væk, så pendleren er hurtigt på farten.

EJENDOMMEN:
Den klassiske murede villa i fiskerhusstilen fra 2008 rummer 114 kvm fordelt over ét plan. Ejendommen er placeret på en 332 kvm grund, og den har status af et rækkehus, selvom det er det ene af kun to fritliggende huse i udstykningen. Til boligen hører en parkeringsplads lige ved siden af. Her får I lave driftsomkostninger, god komfort som gulvvarme samt et begrænset vedligehold, da der er tænkt over gode materialevalg såvel som løsninger.

Indenfor kan I se frem til at udforske et indbydende hjem, der egner sig fortrinligt til parret såvel som den lille familie eller singlen, som ønsker god plads at boltre sig på.
Hjemmets omdrejningspunkt opholdsmiljøet med det U-formede køkken i åben forbindelse med spisestuen og dagligstuen. Madlavningen får fine forhold i det tidløse køkken med hvide elementer, lysegrå bordplader og hvidevarer i stållook, hvorfra der er udsyn til spiseområdet og terasse/have. Fra spiseområdet er der udgang til haven og videre åbner den hyggelige stue med et dejligt lysindfald via de brede vinduespartier samt udgangsdør. Herinde kan I stille de bløde møbler, indrette stuen så I kan nyde udsigten til den afskærmede, sydvestvendte fliseterasse i den lukkede have.

I får glæde af tre værelser, hvoraf det ene har et walk-through-closet til eget badeværelse med en muret bruseniche. De resterende to værelser deles om yderligere et pænt brusebadeværelse, som er med adgang fra entreen. Alle værelserne har parketgulve og de to er med indbyggede skabe. Fra køkkenet er der adgang til mindre men effektivt bryggers, med vaskefaciliteter og adgang til loft med opbevaringsplads.

Sommerhalvåret indbyder til aktivitet under åben himmel og når duggen falder, kan en stor markise over terrassen sikre ekstra timer på en sommeraften. Haven er indrammet med en flot bøgehæk, er enkel at holde med græsplæne, nogle få bede og her finder I også et et praktisk udhus.

Et dejligt hjem som er nemt at holde, så I i stedet kan nyde i de skønne omgivelser.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602981