ISTANDSAT FAMILIEVILLA MIDT I LEJRE BY

KVARTERET:
I det charmerende Lejre udbydes nu denne dejlige villa. Der er gåafstand til indkøbsmuligheder, togstationen, børnehave, skole og fritidsordninger. I cykelafstand ligger desuden rekreative grønne arealer ved Ledreborg Slot, Røgerup Skov og Ledreborg Palace Golf Club. I bil kan du komme til Roskilde på ca. 10 minutter. Området har meget atmosfære og højt til himlen. Perfekte rammer til en aktiv familie.

EJENDOMMEN:
Selve villaen er beliggende på en solrig 1045 kvm. grund med et samlet boligareal på 147 kvm. Den er opført i 1959, men er af sælger kraftigt moderniseret de seneste par år.

Fra indgangspartiet nås en mindre fordelingsgang med adgang til et godt bryggers, der også har eget udgangsparti og vaskefaciliteter. Fra gangen nås også mindre gæstetoilet samt et soveværelse og for enden villaens meget store og lyse stue med god plads til både sofaafsnit og spisestue. Selve spisestueområdet er i åben forbindelse til et dejlig åbent køkken med dør ud til baghaven/teraase. I forlængelse af stueområdet er adgang til en soveafdeling med 3 værelser og et stort luksusbadeværelse med dobbeltbruser. Fra selve stuen er der udgang til lækker terrasse, hvorfra resten af haven kan nås. Her er god plads til leg, solsenge og meget mere.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

70 208 218